sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sunnuntain söpöilyjä...

Hei,

takana mukava ja rentouttava viikonloppu, joskin aikaankin on saatu melko paljon! Aamulla lähdettiin taas porukalla ruohoa ajelemaan, kunnes saatiin päähän alkaa siivoamaan varastoa.  Siinäpä hommaa kyllä riittikin, huh, huh, kuinka paljon ihminen voikaan haalia tavaraa ympärilleen! Iso pyöräkoneen kauha oli aivan kukkuroillaan ja toiseenkin kauhaan riittänee vielä tavaraa, homma siis jatkunee ensi viikonloppuna.
Kukkapenkkejäkin taas tyhjentelin kesäkukista ja haaveilin aina kesken kaiken uusista etupihan suunnitelmista... niistä lisää myöhemmin.
Kylläpä tuli karun näköistä kukkapenkkien tyhjennettyä, täytyy kai joitakin talventörröttäjiä jättääkin tuonne, ettei olisi niin paljasta.
Pihalla riittää vielä hommia ennen talven tuloa. 

Nyt onkin sitten aika väsy olo, joten ilta kuluu rentoutuen ja tietysti kynttilöitä poltellen, tv.tä katsellen ja tunnelmoiden...
Muuttelin illalla joitain pikkutavaroita ja kaivoin kaappien kätköistä toisenkin" valopötkyn" esille... mukavaa tämä hämäryys, mikä iltaisin valtaa, saa luvan kanssa sytytellä pikku valoja ja kynttilöitä :)Voi että tykkään noista Greengaten lattemukeista, niistä on hyvä juoda, vaikkei kahvoja olekaan ja ne on niin söpöjä...

Uusi viikko ja uudet kujeet ovat taas edessämme, joten iloa jokaisen tulevaan viikkoon,

Sari


3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa iltatunnelmaa! Ja bongasinpas tuolta muutaman paperitähdenkin, näyttipäs pitkästä aikaa niin kauniilta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.