maanantai 2. syyskuuta 2013

Maanantai aamun tunnelmia...

Hei,

viikon aloitus jälleen, mukavan ja letkeän viikonlopun jälkeen, on ainakin meikäläiselle aina hiukan tahmeaa.
Ns. käynnistysvaikeuksia on havaittavissa... vaikkakin edessä on iltaviikko, eli työt alkavat vasta 11.50. Herään kuitenkin  puoli kahdeksalta J.n lähtiessä kouluun ja miehen  töihin.
Teen näin, koska minusta on vain mukavaa heräillä rauhassa, juoda kahvia pitkään ja antaa ajatusten kuljettaa. Ja tottakai aamun aikana täytyy ehtiä puuhaillakin kaikenlaista.

Tänä aamuna sytytin kynttilän palamaan ja poistamaan maanantai aamun ankeutta ja pitkien kahvistelujen jälkeen sitä alkoikin kummasti heräillä tähän päivään ja alkavaan uuteen viikkoon, ulkonakin alkoi päivä pikku hiljaa kirkastua, tässä aamuisia tunnelmia...

Piristyin siinä määrin, että pistin kasvissosekeiton porisemaan, se, jos mikä antaa puhtia päivään ja "tekee hyvää näille meikäläisen linjoille"...Parsakaalta, kukkakaalta, kesäkurpitsaa, valkosipulia, sipulia ja hieman chiliä, sekä loraus 7% ruokakermaa.Tässä muutes yksi liitutaulu maalilla sudittu purkki keittiövälineille.

On muuten aika mukavaa fiilistellä aamuisin hiljaisessa kodissa pikku karvapalleron kanssa kahdestaan.Mutta hiljaiset aamuhetketkin kuluvat nopeasti ja täytyi kiirehtiä jo suihkuun ja laittaa naama menokuntoon...Tässä tämän päiväinen tulos, PLÄÄH!!!

Nyt kiitän kaikkia lukijoitani, ihanaa, kun käytte täällä kurkkimassa höpinöitäni, olette ihania...:)

Mutta nyt iltatee kuppi kätöseen ja Housea katsomaan...
Mukavaa maanantaita...

Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.