keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pikku duunauksia...


Moi, kyllä se on tämä sisustelu aina vain mielessä, eilen aamulla kahvia juodessani ja puhuessani puhelimessa... pälkähti päähän, että tuon Ikeasta ostamani pikku lokerikon, jonka joku aika sitten maalasin on aika saada numerot laatikoihin!!  No, eihän siinä sitten muu auttanu, kuin kaivaa liitutaulumaali purnukka taas esiin ja alkaa piirtelemään.  Tämmönen tästä tuli sitten, ihan pikku duunauksella...
Hahaa, tuolla saarekkeen päässä näkyy meikäläisen eväät töihin, kovin on houkuttelevan näkösiä? Maanantaina keittelemääni sosekeittoa ja omppu, jos vaikka nuilla vähän laihtuis, tiedä häntä?


Muiden blogeja lukiessani ihailen sellaisia keittiöitä, jotka ovat selkeitä ja pelkistettyjä, mutta pidän aivan mahdottomasti myös sellaisista keittiöistä, jotka oikein rönsyilevät tavaroidensa paljoudesta ja joissa on jotain vanhaa ja kulahtanutta juttua. 
Itsekin olen joskus tyhjentänyt tätä köökkiä, mutta jo seuraavana päivänä olen alkanut taas kantaa sinne niitä tavaroita, mitkä juuri edellisenä päivänä laittelin kaappien kätköihin, huh, huh!
Otapa sitten selvää,  tästä minunkin tyylistä, kun niin monenlaisesta pidän.  No, nyt mennään ainakin näillä.Jaahas, nyt täytyy lopetella ja alkaa valmistautumaan töihin, ilmakin alkaa täällä kirkastumaan
ja aamuiset sumut hälvenemään.

Kekseliästä keskiviikkoa :)

Sari

Ps. katoittekos muuten eilen alkanutta bb.tä?2 kommenttia:

 1. Hei Sari,

  kauniilta näyttää kotisi.
  Minulla on sama juttu noiden tavaroiden suhteen - joskus ahdistaa ja niitä keräilen pois, mutta kohtapa niitä on jälleen näkösällä...jotenkin niillä saa sen tunnelman luotua kotiin.

  Katsoin BB:tä ja olen yleensä sitä seurannutkin.
  Jaa-a, noistapa on vaikea sanoa kuka tulee suosikikseni ;)
  Ehkä ei kukaan - kuten ei viimevuonnakaan ollut erityistä suosikkia.

  VastaaPoista
 2. Hei Ainosofia ja kitos paljon vierailusta blogissani ja kommentistasi ja tervetuloa uudelleen :)
  Minäkin kattelin BB.n, muttei suosikkia.

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.