tiistai 10. syyskuuta 2013

Ihanuus...

Hei,

heti ensimmäiseksi kaunis kiitos kaikille lukijoilleni, mukavaa, kun pistäydytte täällä höpinöitäni lukemassa :) olette ihania!
Ilmat sen kun vain jatkuvat lämpöisinä, ihan on kesäkelit näin päiväsaikaan, vaikkakin mieli on jo jotenkin syksyssä...Mutta hyvä näin, en kyllä yhtään valita, ehtii niitä sateitakin varmaan tulla.
Eilettäin löysin viimeinkin valkoisen virkatun maton, jonka oitis ostin kotia somistamaan, olen kyllä nähnyt noita mattoja siellä täällä, mutten valkoisena, liekö tuo valkoinen niin monen suosikkiväri?Ja wc.tähän tuo ihanuus pääsi komistamaan...


Anteeksi kuvien himmeys, täytynee kai minunkin alkaa miettiä jonkin kameran ostamista, näppäilen näitä kuvia nyt Lumialla, olisko kellään muuten vinkkejä hyvistä, ensikertalaisen käyttöön hyväksihavaituista kameroista, jotka ei ois oikein vaikeita käyttää?


Tämmönen kukka löytyi kauppareissulta ja kotiutui meille, nimeä en kylä tiedä?Siinäpä tämän päiväiset höpinät, nyt pitäs alkaa keitteleen kasvissosekeittoa, mutta sitä ennen keittelen kyllä kahveet,että vähän piristyy :)
Kamala väsy valtaa aina töiden ja ruuanlaiton jälkeen ja jos otat tirsat, niin tuntuu,ettei herää koko iltana,onkohan syysväsymystä olemassa, eikös sitä kevät väsymystäkin ole?

Mukavaa tiistaita,

Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.