perjantai 6. syyskuuta 2013

Ikeassa...


Hei,

pitkästä aikaa tuli käytyä Ikeassa Haaparannalla, viime käynnistä onkin varmaan vuosi!  Ja se on piiitkä aika se, kun tuo mahtavuus on vain noin 60 km päässä meiltä:)
Mitään isompaa en tällä kerralla ostanut, vain jotain pientä ja tarpeellista  kotiin.
Minusta kotiin pitää satsata, kun siellä niin paljon ollaan, ainakin me olemme semmosia kotikissoja, että oksat pois! Ja kuinka se piristääkään, kun jotain uutta saa:)
No, pitemmittä höpötyksittä tässä jotain, mitä sieltä kotiutin,Tämmösen pöytälampun, joka minusta vain oli niin söpö, eikä lamppuja voi olla koskaan liikaa...


keittiöön tarpeellinen astioiden kuivausteline, meillä on vain yksi hylly, jossa voi kuivatamuovimatto, jossa tähtiä, helppo pitää puhtaanakin, heittää vain koneeseen...


mukavan näkönen tyyny, tämä löytyi kyllä Rustasta, jossa pyörähettiin, kiva kauppa sekin:)3 kynttilänjalkaa... aivanko meillä ei niitä jo olisi, mutta olivat niin ihania :)
USA tyyny J.n huoneeseen :) tämäkin Rustasta.


kuistiin 2 kappaletta tuomosia tekokukkia, niin helppoja...


Semmosia ostoksia tällä kertaa, voi kuinka siellä olis vaikka ja mitä, mutta kun ei rahat, eikä aikakan riitä
kaikkia katsomaan.

Nyt olen kyllä melko naatti, takana on aikamoisen kiireinen työviikko + touhuilut siihen kotona, mutta voi  mahtavuutta ,  huomenna on lauantai ja saa nukkua pitkään...jeee!!!! 

Ihanaista perjantaita kaikille, love you :)

Sari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.