perjantai 16. elokuuta 2013

Vanha vaaka ja alakertaa...


Hei vain,

jee, jee viikonloppu on taas!  Töistä tultuani käväsin nopsasti kaupassa ja tulin kotia uusia pottuja keittämään, potut olivat synnyinkotini maassa kasvaneita ja ihan itse sinne keväällä äidin kanssa kylvettyjä.
Ja kylläpä olivatki makoisia, paljon parempia, kuin kaupasta ostetut!  Syötyäni oli aivan pakko saaha vähän aikaa nukahtaa ja sitten olikin perjantai ilta valmis alkamaan.

Tälle perjantaille ei ole suunnitelmissa sen kummempia, istuskellaan iltaa ja poltellaan kynttilöitä ja katellaan tv.tä, ehkäpä vuokrataan joku jännä elokuvakin ja oleskellaan vain...

Kuvasin yhtenä päivänä vähän meidän alakertaa, no siellä nyt ei paljoa kuvattavaa kyllä olekaan. Alakerta on sisustettu niillä huonekaluilla, jotka ovat ennen olleet yläkerrassa, eli kaikki mikä ylhäältä on heivattu, on nyt alhaalla.  Takkahuoneessa tulee kyllä syksyisin ilmojen viilennettyä ja talvisin melko paljon oleskeltua, takkatulta katsellen. Alakerran värimaailma on muutes värikkäämpää kuin yläkerran.
Tässä muutama kuva sieltä


takkahuone, jossa entiset yläkerran sohva ja nojatuolit


takka, jonka rakas enoni on muurannut:)


Siinäpä kuvia takkahuoneesta, aikoinaan tykkäsin tosi paljon noista punaisista nojatuoleista ja tykkään vieläkin, mutta ne rajoittivat aikalailla sisustamista, niihin kun ei mitkä tahansa värit sopineetkaan. Nyt ne majailevat tyytyväisinä täällä alhaalla ja ovat muuten ihanat istua, voishan nuo joskus uudelleen verhoiluttaa, mutta sekin on niin kallista, enkä tiä kyllä täällä ketään, joka verhoilisi? Joten noilla mennään!

Vielä muutama kuva alhaalta,

tässä alakerran aulaa, sohva on löytö kirppikseltävierashuone, jossa tyttären vanha sänky    (sori, pimeähkö kuva)

vierashuoneen tehoste seinää, jonka muutama vuosi sitten maalailin rohkeasti punasella


Siinäpäs nuita ja sitten se vaaka...
Toisten blogeja seuratessani olen ihastellut monessa blogissa ollutta vaakaa.... kunnes muistinkin, että meillähän on kotona  semmonen!  Ja äitiltä sen sitten sain meille, nyt se komeilee keittiössä kukkatelineenä:)Nyt taidan kaataa itselleni lasillisen punkkua ja nauttia alkavasta viikonlopusta...

Ihanaista perjantaita...

Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.