lauantai 3. elokuuta 2013

Summer is here!!!


Hei!


Kesäkelit siis palasivat! Ihanaa, ja vielä viikonlopuksi! Tänään on kyllä ollut kuumaa, auton mittari näytti 27 astetta päivällä, kun ajelin kauppareissulta kotiin.
Aamulla nukuttiin pitkään koko poppoo ja kiireettömien aamukahvien ja palojen jälkeen lähdin ruohonajoon.
Huh, huh kylläpäs olikin kuumaa touhua! J autteli minua vähän ja niin saatiin taas kerran nurmikko lyhyeksi.
Toisaalta jo ootan syksyä ja sitä, ettei tuo ruoho enää kasvais niin kovaa vauhtia, kun jo niin laiskottaa ajella sitä.  No, saunaanhan sitä joutu sitten ulkoa tulon jälkeen, kuumasta, vieläkin kuumempaan hih!
Saunan jälkeen istuinkin sitten terassille ihan vain nauttimaan...  Alkoi myös vähän tuulla, joten siellä jaksoi ollakin. Nyt ollaan grillailtu, tänään grillissä valmistui vartaita, joihin laitoin ihan vain makkaraa, lihapullaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, sekä pekonilla käärittyjä sieniä, nam!! Isännän iloksi tietty myös pihvejä, semmosia pintamaustettuja.  Kyytipojaksi grilliherkuille tein perus vihreän salaatin,  mukaan tällä kertaa mozzarellaa ja cashew pähkinöitä, tykkään, kun salaatissa on pureskeltavaa!!
Sääennuste lupasi huomisellekin lämpöistä.... Mukavaa!
Tässä muutamia kuvia terassilta ja tästä päivästä, ne herkut kyllä joutui parempiin suihin, ennekuin tämä höpsö ehti niitä kuvata!

Lämpöista lauantai illan jatkoa....

Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.