torstai 15. elokuuta 2013

Keittiötä ja kynttilöitä


Moikkelis!

Onpas mukavaa, kun jo torstaita mennään ja huomenna sitten onkin jo perjantai:)
Minusta viikon parhaita päiviä ovatkin juuri torstai ja perjantai, koska nuo päivät on jo niin lähellä viikonloppua, että jotenki voi jo huahtaa!
Viikonloput ovatkin saaneet erilaisen merkityksen taas, kun on palanu lomilta takasi töihin, niitähän oikein odottaa ja toisinaan jo viikolla miettii etukäteen, mitä silloin tekis.  Tärkeintähän olisi ladata akkujaan, että jaksaa taas sitä arkea, joka meillä useimmilla nykyään on kovinkin kiireistä.

Innostuin vähän järjestelemään viikolla keittiötä, ei sen kummempaa, eikä mitään uuttakaan, kunhan muuttelin tavaroiden paikkoja ja käänsin keittiösaarekkeen toisin päin. Näin sain vähän enemmän tilaakin tuonne köökkiin. Pitkään olen miettiny, maalatako liitutaulu maalilla tuo yksi keittiön pikku seinä, mutta en ole vielä uskaltanu...vois olla kyllä aikas kiva, mutta saa nyt nähdä toteutuuko se vai ei?
No, tässäpä muutamia kuvia meidän keittiöstä, jossa muuten ainakin meillä vietetään tosi paljon aikaa...Meillä katellaan yleisurheilua, itseäni se ei kyllä pahemmin kiinnosta. Omat kuntoilutkin ovat nyt vähän taas jääneet, mitä nyt kerran viikossa ruohon ajossa tulee käveltyä 2-3 tuntia. Ehkäpä sitten, kun tuo ruoho heittää kasvamasta, innostun paremmin kuntoilemaan!
Mutta nyt kutsuu saunanlauteet... ja sen jälkeen vielä hetki kynttilöiden valoa katsellessa...

Tunnelmallista torstaita kaikille lukijoilleni, palaillaan.

Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.