tiistai 27. elokuuta 2013

Liitutauluja...


Heipparallaa,

kylläpäs on lämmintä,  aivan kuin kesällä, mittari näytti keskipäivällä 23 astetta, häh! nythän pitäisi olla syksy?
Ja ruoho senkuin kasvaa...kun päivällä on lämpöistä ja yöllä on sopivasti kasteista.
Töistä tultuani ajelimme koko perheen voimin nurmea ja nappailin jo kukka-amppeleita ja penkkien kesäkukkia veks, olivat jo niin huonoksi muutamat päässeet. Etupihalla vielä ovat kyllä miljoonakellot voimissaan, ne ovat kyllä helppohoitoisia; ei tarvitse nyppiä vanhoja kukkia pois ja vettä vain ravinteen kera, niin kyllä kasvavat! Ensi kesänä samoja laitetaan, kun ovat niin hyväksi havaittuja!

Sunnuntain postauksessa kerroinkin, että maalailin liitutaulumalilla vanhoja tauluja ja taisipa tulla yks vanha peiliki suhittua sillä. Mielenkiintoista puuhaa ja aika nopeasti maalikin kuivui ja pääsi kirjoittelemaan niihin kaikenlaista hauskaa...

Tässä muutama tekele,

laittelin tämmösen taulun keittiöön, tähän saarekkeen päähän...
Maalia jäi vielä vaikka kuinka paljon, joten jos uusia ideoita tulee, niin maalipurkki vain kaappien kätköistä esille:)  Alakuvissa vielä loppukesän tunnelmia pihalta ja miljoonakelloja.Kuvissa myös vilahteli orvokkeja, jotka innostuivat kukkimaan uudelleen, kun leikkasin ne välillä lyhyeksi.

Istun muutes tässä koneella hiusväri päässäni ja pikapuoliin ois aika lähteä pesupuuhiin, joten mukavaa tiistaita kaikille, palaillaan...


Sari
2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanuus mainoksestasi blogissani. Heti tulin kurkkaamaan ja voihan neä, miten hienolta täällä näyttää!! ihan hullun hieno idea tuo liitutaulu!!! Meee like! Tulen varmasti toistekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.