maanantai 19. elokuuta 2013

Maanantaita


Hei!

Taas on uusi viikko aloitettu ja kovin oli syksyiset tunnelmat aamulla, vettä satoi kaatamalla ja oli niin pimeääkin, että valoja sytyttelin kun touhuilin keittiössä.
Mulla oli iltavuoro ja sehän tietää ruuanlaittoa aina aamulla, teen nääs ruuan valmiiksi koulusta ja töistä kotiutuville. Tänään oli vuorossa kanaa ja riisiä ja currykastiketta ja salaattia.

Oletteko ostaneet muuten ruotsin puolelta salaatteja? Mataringin Icassa on aivan upea salaattibaari, josta saa itse tehdä itselleen mieluisen salaatin, salaattikastikkeetkin ovat hyviä, makuina mm. valkosipuli ja ceasar...
Hintaa isolle kupilliselle salaattia tulee n. alle kymmenen euroa ja siinä on monenlaista mukana, esim. kanaa, tonnikalaa, kinkkua, juustoja, erilaista lihaa, katkiksia ja tietenki monenlaisia kasviksia.
Kyllähän salaattiaineetkin maksavat aikalailla ja ei nuin mahtavaa salaattia kehtaa kotona alkaa edes tekemään. Joten käykäähän kokeilemassa.

Tänä aamuna aloitin taas crosstrainerilla polkemisen, 50 minuuttia tein tänään, huh huh! Mulla on ollu tuossa n. kuukauden tauko ja olihan se kunto jo huonontunut tuossakin ajassa. Ensin tuntui, ettei jaksa millään ja vilkuilin yhäkseen kelloa ja kattelin paljonko olen polkenu, sinnillä tein kuitenki tuon 50 minuuttisen ja ajattelin tehä saman vielä ainaki kaksi kertaa tällä viikolla, huh heijaa!! Katotaan sitten loppuviikosta, miten akan käy?

Pelastin muuten varastossa käytyäni yhen vanhan kiponkin, joka on minusta tosi sievä vaikkapa juuri hedelmien pitopaikkana tai vaikkapa kukan alla.
Kas tässä vanha kaunokainen ja muutama kuva uudelleen järjestellystä tyttären huoneesta.


ihania herkkuja:)Ja nyt Housea katsomaan ja popsimaan noita ylläolevia herkkuja, ovat muutes terveellisiäkin:)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille

Sari:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.