perjantai 30. heinäkuuta 2021

Kaikki on hyvin ♥


Heippa!



















Heinäkuun viimeisiä viedään, miten tämä kesä onkin mennyt niin nopeasti?  Onneksi elokuu on vielä kesä kuukausi, vaikka miellän sen kyllä osittain syksyn aluksikin koulujen alkamisen vuoksi. Muutama vuosi sitten en tykännyt elokuusta yhtään, mutta nyt voin sanoa rakastavani sitä. Tuohan elokuu mukanaan hämärtyvät illat, kynttilät ja lyhdyt, pienet valot ja fiilistelyt. Ulkosaunaa ja paljuakin on mukava lämmitellä elokuun iltoina ja tunnelmoida.

Täällä on muuten kaikki hyvin.  Tyttären perheeseen syntyi viime maanantaina pieni, terve poika. ♥ Syntymää jännitettiin kovasti, kotiin pieni ihme pääsi keskiviikkona ja isovelikin otti pikkuveljen lämpimästi vastaan.  Vauva on niin suloinen ja täydellinen, että ei voi muuta, kuin olla kiitollinen, että kaikki meni hyvin. Kameraa en muistanut tyttären luo ottaa, joten kuvia pienestä ei ole, kuin puhelimella, mutten osaa niitä siitä tänne ladata. Täytynee kuvaila pientä seuraavalla kerralla, kun nähdään ja laittaa kuvia sitten tännekin. Tämän postauksen kuvat tulevat takapihalta ja ulkosaunalta.


Eilen ajelin kotiin ja täällä on niin rauhallista. Näillä kymmenillä pienten lasten hoito vaatii veronsa ja täytynee myöntää, että olin ja olen vieläkin aika töttöröö.  Tänään ajattelinkin vain lepäillä, nukkua päikkärit ja oleskella. Illalla ajateltiin lämmittää ulkosauna ja palju ja vähän rentoilla.


Täälläpäin on pilvistä ja näyttää siltä, että piakkoin ehkä sataa.

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille ♥


- Sari

 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia <3 Onnea koko perheelle <3 Suunnitelmasi rentoutumiseen ovat täydelliset. Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja ♥
      Saunassa ja paljussa kyllä rentoutuu ihanasti.

      Iloa viikonloppuusi!

      Poista
  2. Onnea sinne tupla mummolle <3 Katoinkin instassa, että oli ihan iso veljen näköinen :) Itekki miellän jo elokuun syksyksi, kun illat pikku hiljaa hämärtyy ja keli viilenee. Rentoa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi ♥
      Veljekset ovat kuin kaksi marjaa, niin on samaa näköä.

      Ihanaa aikaa tämä hämäkin, kun illat hämärtyy, on syy poltella kynttilöitä yms.
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Kiitos paljon Suvi ♥
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Draga Sari,
    Mai este inca vara si nu am nici o indoiala ca va fi minunat petrecuta la tine acasa. Acolo multe locuri frumoase si confortabile asteapta asta. Culori dragute, flori si plante superbe, decor frumos!
    Sa fiti sanatosi... de la cel mai mic pana la cel mai la mare!
    Cele mai calde salutari,
    Mia

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.