maanantai 2. elokuuta 2021

Elokuun toinenHei ja mukavaa elokuun toista päivää! Viikonloppuna ostamassani kukkakimpussakin on vähän syksyisiä sävyjä. Kivasti nuo sinapinkellertävät kukkaset natsaavat nuiden roosienkin parina. 
Täällä viikko on aloiteltu rauhallisesti äidin vierailulla, pyykkäyksellä ja vaatehuollolla. Ruokaa täytyy lomallakin laittaa, mutta olen tehnyt siitä näin arkisin aika simppeliä, että aikaa jää muuhunkin, vaikkapa ulkona oleskeluun.
Kuvassa muuten uusi lyhty, jonka ostin Kemistä, Tampereen säästötexistä. Tuo kivaa tunnelmaa hämäriin iltoihin ja olenkin sitä jo muutamana iltana poltellut.
Tänään en ole juurikaan saanut mitään aikaseksi, pyykkäyksen ja vaatehuollon lisäksi. On väsyttänyt ja laiskottanut, aikaa olisi ollut vaikka mille ja tekemistäkin, mutta joo!  Tälläisiä päiviä vain on joskus ja niitä tarvitaan, mutta jollaintapaa ne ovat aika puuduttavia!
No, sain sentään postailtua ja huomaankin nyt, että postailu into on taas löytymässä.  Meilläpäin on muuten tänäänkin ollut aurinkoinen ja lämpöinen päivä, sääsketkin ovat kadonneet ja iltaisin saa ulkona istuskella ihan rauhassa.

Täytynee nauttia vielä näistä keleistä, puolenviikon kieppeillä ajattelin ajella Lompoloon. Voisin ottaakkin sinne kameran mukaan ja kuvailla äidin uudistunutta pihaa ja laittaa kuvia teillekin.

Nyt kukkien kasteluun, eivät raukat ole saaneet vettä ja lannoitetta vielä tälle päivälle.


Ollaan kuuloilla, lempeitä kesäpäiviä!!- Sari

4 kommenttia:

 1. Draga Sari,
  Atmosfera placuta intr-un decor minunat! Superbe flori!
  Cele mai bune ganduri,
  Mia

  VastaaPoista
 2. Kaunista ♥ Välillä pitää olla päiviä, jolloin vähän puuduttaakin :) Iloa viikonloppuusi ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maikku ♥ Niin pitää, samoin sinne!!

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.