maanantai 16. elokuuta 2021

Kohti arkea!

 

Lämmin ja ihana kesä alkaa lähestyä loppuaan, vaikka suurin osa meistä laskee elokuun vielä kesäkuukaudeksi. Itse kuulun joukkoon, joka mieltää elokuun jo osittain syksyn aluksi. Koulujen alkaminen saa sen tuntumaan siltä, vaikkei meillä enää pieniä, eikä isoja koululaisia olekaan. 

Oma kesälomakin loppuu huomenna, kun arki ja työt jälleen kutsuvat. Täytyy myöntää, että hieman haikealta tuntuu, niin kuin aina tähän aikaan, vuosi vuodelta. Mutta äkkiäkös sitä taas arkeen tottuu ja se alkaa pyöriä ennenkuin huomaakaan omalla painollaan.

Teen vuoden loppuun asti osa-aikaista  työtä, jotta aikaa jää mummoilulle, äidin auttamiselle ja kaikelle muulle. Uusi työaika on tuntunut hyvältä, mahtavaa, kun tälläinen mahdollisuus suotiin mulle.

Niin kuin joka vuosi töiden alkaessa, niin tänäkin vuonna, siivoilin vaatekaapin ja tutkailin hieman päällepantavia. Tuosta onkin nähtävästi tullut jo rutiini?

Postauksen kuvat muuten nappasin viime viikolla viikkosiivouksen jälkeen, kun olin silittänyt verhot toispuoleisesti ikkunoihin. Syksymmällä haaveissa on laittaa jostain Marimekon kankaasta pitkät verhot juuri tuolla tavalla.

Mutta nyt maitokauppaan ja kynttilöiden oatoon, tuikkuvarasto alkaa näyttää melko tyhjältä.


Reipasta elokuuta ♥


- SariEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.