keskiviikko 25. elokuuta 2021

Olkkarin uudet matot


Hei, säiden viilennyttyä eläminen keskittyy taas sisälle ja kotia katselee ihan eritavalla. Täytyykin tunnustaa, että lämpöisen kesän jälkeen viileys ja hämärät illat tuntuvat oikeastaan ihan kivoilta. On mukavaa sytytellä illalla kynttilöitä ja pitää valoja pienissä lampuissa, valosarjoista puhumattakaan.


Meillä vapaaillat kahden kuluvat usein sarjoja ja elokuvia katsellen sohvan nurkassa, pehmoiseen torkkupeittoon kääriytyneenä. Viikonloppuna kotiutin Rustasta, ruotsin puolelta myös pari pehmoista luonnonvaaleaa jättimattoa. Ne tuovat lämpöä syksyyn ja tulevaan talveen ja ovat mukavia jalan alla.


Uudet, hyvän harmaat verhot tarttuivat myös mukaan ja eilen silittelin ne ikkunoihin toispuoleisesti. Pienillä jutuilla saa helposti aikaan lämpöä ja pesämäisyyttä ja tuntuukin, että päässä muhii nyt monia sisustusideoita.

Joko syksyn sisustuskärpänen on puraissut sinua?


Hyvää elokuun loppua ♥ 


 - Sari
  

5 kommenttia:

 1. Kaunis olohuone <3 Tuolla on todellakin ihanaa istua sohvan nurkassa vilttiin kääriytyneenä ja katsoa sarjoja. Sisustuskärpänen on puraissut, mutta tässä on ollut vaihteeksi monta rautaa tulessa - mm. autotallin remppaaminen. Tytär muuttaa sunnuntaina opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, niin hänen asunnon sisustusjuttuja ollaan mietitty ja shoppailuja tehty. Kauniita elokuun viimeisiä päiviä!♥

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto <3
  Minuakin on pitkään haluttanut aika tasasen sävyinen matto ja isoa. Löysinki yhden ihanan, mutta nyt alkanut miettiin että raskinko yli 1000 euroa laittaa mattoon, vaikka tiedän että se on meillä kauan. Pitäis päässä pitkästä aikaa käymään Ikeassa, sieltäkin kyllä saattais löytyä :) Ihanaa tulevaa syksyä sinne <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi.
  Ikeassa käyntiä mieki olen suunnitellu. ihanaa ko sinne nyt pääsee!!!

  Mukavia syyspäiviä sinne ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.