keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

Kuulumisia


Hei, ajelin tänään tyttären perheen luota kotiin, tein ruuan, söin ja sitten haluttikin istua koneelle ja tehdä postaus. Kamera ei ensin meinannut tehdä yhteistyötä, mutta sain sen lopulta toimimaan ja muutaman tuoreen kuvan tännekin räpsittyä .Sisustuksellisesti meillä ei ole tapahtunut mitään sitten uuden sohvan oston. Tämä kesä on vähän semmosta aikaa, ettei niin sisustuta, elämä keskittyy enemmän ulos ja helteisten päivien myötä siellä on tullut oleiltuakin tosi paljon.Olen ensimmäistä viikkoa nyt lomalla ja mulla on vähän jännä ja hassu tilanne täällä. Olen ns. hälytysvalmiudessa koko ajan. Tyttären laskettu aika oli nimittäin eilen ja siellä jo yömutkan kävinkin lääkäri ja neuvolakäyntien vuoksi. Kaitsen nimittäin pientä Oliveria vanhempien ollessa laitoksella ja pidän huolta myös tyttären koirasta. Tänään sitten ajelin kotiin, kun mitään ei ole alkanut vielä tapahtumaan ja perjantaina ajelen taas tyttären luo lääkärikäynnin ajaksi, jos synnytys ei käynnisty jo sitä ennen.
Kyllä on tällä mummilla jänskät paikat ja koko meidän perheellä, isomummia myöten. Oman tyttären synnytystä jännittää melkein kuin omaansa ja toivoo, että kaikki menee hyvin vauvalla ja äidillä.Piakkoin saa siis nuuhkia vauvantuoksua ja keinutella pientä sylin lämmössä. Vähän jännittää myös se, miten isoveli suhtautuu pikkuveljeen?
Minun loma kestää neljä viikkoa, enkä ole ihmeitä siihen suunnitellut. Uuden perheenjäsenen syntyminen on kaikkein tärkein ja isoin juttu nyt, muuten taidan mennä ihan fiiliksen mukaan. Jotakin pienimuotoista pintaremppaa olen suunnitellut kylppäriin ihan maalein, mutta katsotaan nyt, miten ehdin ja jaksan sen toteuttaa?
Jännien aikojen ohella ilmat ovat viilenneet täällä Tornionjokilaaksossa, ensi viikoksi lupailtiin kuitenkin taas lämpöä. Yöt ovat alkaneet myös hämärtyä ja tänään kotiin tullessa piti oikein kynttilät sytytella, kun oli niin harmaata ja sateista.  
Semmosia kuulumisia siis tänne meille. Nyt lähden saunaan ja puen yökkärin saunan jälkeen päälle, nautin lasillisen kylmää valkkaria ja sitten viritämme Jarin kanssa Maria Wernin c-morelta päälle ja käperrymme sohvan nurkkaan kera lämpimien vilttien, kynttilän valoon. Täällä on nimittäin hämärää ja sateista edelleen.


Ihanaa heinäkuun loppua sinulle ♥- Sari


2 kommenttia:

 1. Jotenkin sellainen loma tuntuu leppoisalta ettei ole mitään sen kummempia suunnitelmia. On ollut koko Suomessa pääosin ihanat ilmat, jo se riittää kesämieleen.
  Mukavia odotuksen hetkiä mummille ja ihanaa kesää ja loman jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Suunnittelematon loma on paras, ei kummoisempia aikatauluja.
  Nyt kun pikku poika on syntyny, voi senkin asian suhteen hellittää, kaikki on hyvin.

  Ihanaa kesän jatkoa sulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.