maanantai 6. joulukuuta 2021

Olohuoneen joulu ♥


Hei ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää.  Ajattelin laittaa muutaman kuvan tännekin jouluisesta olohuoneesta.




Tänä vuonna hankimme uuden muovi kuusen, vanha oli jo niin rikkinäinen, että laitoin sen ulkoterassille.   Tämän uuden ostin Tokmannilta.  Kuuseen laitoimme perinteiset valot, valkoisia ja punaisia joulupalloja ja itsetekemiäni paperikoristeita. Kuusen oksia koristavat myös lastenlasten syntymävuosi tekstillä koristellut pallot.





Olkkarissa on melko simppeli joulutunnelma, paperitähdet koristavat ikkunoita ja muutaman tähtösen ripustin kattoonkin, ovat sielläkin, ilman valoja kauniita.
Sohvalle ja nojatuoleille kaivoin kaappien kätköistä vanhat joulu tyynynpäälliset.





Lemppari joulukukat, hyasintit ostin heti, kun niitä löysin. Niiden tuoksu saa joulun tuntumaan joululta. Hyasintteja ostan yleensä valkoisina, koska niissä on miedoin tuoksu.




Tonttuja meillä on tänä vuonna niin olkkarissa, kuin muuallakin kodissa, lastenlasten myötä ne ovat taas palanneet. Tuon ison tontun, joka tuossa lipaston kulmalla vahtii, ostin tänä vuonna Tokmannilta.





Tämä joulunalusaika on minun lempiaikaa, voi, kuinka nautinkaan kodin tunnelmasta, kynttilöistä ja jouluisista tuoksuista.


Mukavia joulunaluspäiviä teille kaikille ♥


- Sari




5 kommenttia:

  1. Draga Sari,
    Ma incanta sa vad casa ta de Craciun! E foarte frumos, luminos si atmosferic! Bradul si celelalte decoruri de sarbatoare sunt minunate, imi plac mult. Florile dau viata oricand si oriunde...
    Cele mai calde salutari,
    Mia

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuusi ja ihana tunnelma.
    Itse saan tulevalla viikolla laittaa joulun kotiin kun olen lomalla.
    Ihanaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥
      Ihanaa joulunalusaikaa sulle ja nautinnollisia hetkiä kodin koristeluun.

      Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.