lauantai 18. joulukuuta 2021

Jouluruusu


Hei ja oikein leppoisaa lauantaita, vai voiko niin edes toivotella, näin joulun alla, kun puuhia riittää, ainakin meillä naisilla tähän aikaan vuodesta? Mullakin on ihan lista, ranskalaisilla viivoilla varustettuna, mitä kaikkea ennen aattoa  täytyy tehdä. Tänään ajattelin leipoa pannurieskoja ja pyöritellä lihapullat,  sekä valmistaa jouluisen rocky roadin. Yhden jo tein, mutta se katosi alta aikayksikön parempiin suihin, niin hyvää on!
Kai joulu tulisi vähemmälläkin hössöttämisellä, mutta mukavaa on hössötellä rauhassa ja hyvissä ajoin. Sitä paitsi leipomuksista saa hyvää tuoksua tupaan.
Viikolla ostin tämän ihanaisen jouluruusun, ekaa kertaa meillä, joten saapanahdä, pysyykö kauan hengissä ja kukkiiko pitkään?  Kukan mukana tulleessa lappusessa kerrottiin, että jouluruusu voi kukkia neljäkin viikkoa ja sen voi keväällä istuttaa kukkapenkkiin, niin jatkaa siellä kasvuaan.
Aamupäivällä kävin joulupuodissa, joka on avattu toistamiseen tänne Ylitorniolle joulun ajaksi.  Puodissa oli kaikkea kivaa ja kotiutinkin sieltä hauskan kuusen, joka löysi paikkansa portailta, sisääntulon vierestä. Pyörittelin kuuseen myös pienet valot ja nyt se toivottaa kotiintulijat ja vieraat tervetulleiksi.
Mulla on vielä kivasti vapaita ja mukavia joulujuttuja tiedossa, yksi niistä on Suvi Teräsniskan joulukonsertti Kemin kirkossa maanantaina.  Tämän pikku kirjoittelun jälkeen, alan vielä tekemään pannurieskoja ja sitten täytyykin vähän huilia, ennen saunaa ja jotakin elokuvaa.


Mitäs teille kuuluu ja joko jouluvalmistelut keittiössä ovat alkaneet?


- Sari2 kommenttia:

 1. Kaunis jouluruusu <3 Minäkin ostin viime viikolla jouluruusun. Aiemmin meillä ei sitä ole ollutkaan. Jouluvalmistelut ovat jonkinlaisella mallilla. Tänään sain joululahja-asiat hyvälle mallille. Kaksi päivää töitä sitten alkaa odotettu joululoma <3 Mukavaa joulun odotusta sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Draga Sari,
  Minunat trandafir... nici n-am vazut unul atat de bogat! Dar imi place mult cum l-ai pus in vasul de sticla cu hartie.
  Apoi in fundal... casa ta invaluita in lumina magica1! Superba casa si decor la fel!
  O duminica frumoasa,
  Mia

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.