torstai 25. marraskuuta 2021

Viihtyisyyttä nuoren huoneeseen julisteilla


`` Yhteistyössä: Poster Storen kanssa``





Vaikka asumme tätä nykyä Jarin kanssa kahdestaan, mukaan lukien tietysti pieni villakoiramme Nuusku.  Haluan, että lastemme, (lue nykyisten nuortemme) huoneet ovat viihtyisät. Pojan huone on kaivannut jo jonkin aikaa jotain, mutten ole oikein tiennyt mitä, ennen kuin Poster Store tarjosi yhteistyötä ja poikani pääsi valitsemaan heidän kattavasta valikoimastaan mieluisia tauluja.




Julistevalikoimaa  katseltuaan poika halusi huoneeseensa väriä ja päätyi valitsemaan tauluihinsa silta teeman. Kaksi tauluista ovat 30x40 ja yksi 50x70.  Kehyksiksi valikoituivat mustat puukehykset, jotka sopivat tauluihin hyvin ja antavat niille särmää.




Pojan huoneen ilme muuttui täysin julisteiden myötä ja onhan siellä nyt kiva oleilla aina kotona käydessä. Poster Storesta löydät kyllä tyylikkäitä ja edullisia julisteita ja kehyksiä, sekä paljon inspiraatiota ja ideoita, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen.

Poster Store ottaa myös ympäristön huomioon tuotanto- ja toimitusprosessissaan. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastolle ja siitä eteenpäin asiakkaille.

Poster Store on ihana verkkokauppa, mutta toimii myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle. Inspiraatiosivuilta löytyy erilaisia variaatioita tauluseinän kokoamiseksi.



Poster Storen valikoima päivittyy viikottain uusilla julisteilla, joten siellä kannattaa käydä katselemassa ja inspiroitumassa. Sieltä saa myös ihania lahjoja pukinkonttiin ja jouluiseen/talviseen sisustukseen.


Ilokseni saan tarjota alennuskoodin Black Fridaylle, jolla saa heidän julistevalikoimastaan  -55%

(Alennuskoodi on käytettävissä kaikkiin julisteisiin, paitsi Selection-mallistoon.) Se ei ole voimassa kehyksiin ja sitä ei voi yhdistää voimassa oleviin alennuksiin.


Alennuksen voi lunastaa koodilla mysweethome55

ja se on voimassa 26.11-29.11 välisen ajan.




2 kommenttia:

  1. Tyylikkäät taulut! Kyllä julisteilla saa kivasti huoneen ilmettä muutettua.
    Ihanaa joulukuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Nuo oli kyllä ihan kivat ja mukavasti antavat väriä pjan huoneeseen.

    Joulukuun iloa sinullekin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.