perjantai 4. syyskuuta 2020

Huone pikkuiselle ♥

Heippa!


Pari viikkoa sitten sain idean tehdä pian yksi vuotiaalle lapsenlapselleni oman huoneen tänne mummolaan.  Ennen ns. varasto huoneena ollut huone koki melkoisen muodonmuutoksen. Harmi vain, kun sisustus ideasta niin innostuneena, en tajunnut ottaa ennen ja jälkeen kuvia.


Entisessä huoneessa olleet kuntoilulaitteet saivat lähtöpassit, samoin arkkupakastin ja monet muut ns. varastossa säilytettävät asiat.


Huoneen seinät olivat vaalean harmaat yhtä lukuunottamatta. Aikoinani kun mulla oli punainen kausi, maalailin yhden seinän milläkäs muulla, kuin punaisella.  Nyt punainen sai päälleen mintunvihreää väriä ja huone raikastui ja valostui maalauksen myötä melkoisesti.


Pientä jakkaraa, mattoa ja julisteita lukuunottamatta kaikki huoneessa olevat jutut ovat täältä kotoa. Pinnasänkykin on sama, missä tytär on aikoinaan nukkunut.


Jotakin pientä hienosäätöä huone vielä kaipailee, kuten esimerkiksi pimennys verhoa ja jotakin kivaa mintunväriselle seinälle.  Täytyneekin miettiä, mitä se voisi olla?  Asiaa hankaloittaa se, että seinät ovat betonia ja niihin käyvät vain tietynlaiset koukut kiinnitykseen, mutta enköhän keksi jotain.


Huomenna pikkuinen täyttää kokonaisen vuoden ja huristelemmekin papan ja isomummon kanssa synttäreitä juhlimaan heti aamutuimaan.


Mukavaa viikonloppua ja alkanutta syyskuuta

teille kaikille ♥- Sari


 

4 kommenttia:

 1. Voi miten nätiksi olet huoneen laittanut ♥ Onnea yksivuotiaalle ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maikku, tätä sisutusta oli kiva toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen huone ja ihana kun mummolassa on pikkuiselle oma huone <3 ja onnea myös tätäkin kautta sinne söpölle pikku miehelle <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi, oli kyllä kiva sisustella ja laitela tuota huonetta.
  Vuosi on menny liian äkkiä ja mummin pikku kulta kävelee piakkoin!

  Mukavaa viikkoa sinne ja haleja ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.