lauantai 4. heinäkuuta 2020

Heinäkuinen lauantai


Hei ja oikein ihanaa alkanutta heinäkuuta!


Kuukausi vierähti jälleen kuin varkain.  Mitä enemmän ikää tulee, sen nopeammin aika tuntuu kuluvan. Toisinaan haluaisin sen pysähtyvän hetkeksi, niin kuin vaikka eilen, kun nautimme ulkosaunan löylyistä ja paljuilimme Jarin kanssa.
Ilta oli niin tunnelmallinen, lämmin ja vähän syksyinenkin.

Tänäänkin lämpiää sauna ja palju, vaikka hetkittäin alkoi syönnin päälle tuntumaan siltä, ettei niitä jaksa tänään lämmittää.  Sateinen sää sai silti meidät sytyttelemään tuohuksia ja nyt vain ootellaan, koska on valmista?

Kesäloma alkaa olla pikku hiljaa taputeltu ja maanantaina kutsuu taas arki.  Vaikka loma tänä kesänä olikin lyhyt, oli se silti todella mukava ja muistorikas. Vietin paljon aikaa läheisten kanssa ja ehdin vähän puuhailla täällä kotonakin.
Säätkin suosivat helteillään ja sade päivistäkin olen alkanut pitämään. Kaikinpuolin siis mukavat kaksiviikkoa, arjesta irtoilua, ilman aikatauluja.

Lähiniityn kukat ovat kukkineet, siksi tuo upea hortensia oksa tuossa, löysin sen maitokauppareissulta täältä oman kylän kaupasta.

Mutta hei, nyt alkaa sauna olla valmis, joten sinne siis nauttimaan. Illan päälle vielä grilli kuumaksi ja sinne jotakin hyvää kypsymään. Eikä kesä ole ohi, vaikka työt alkavatkin, joten nautitaan jokaisesta kesäpäivästä oli se sitten sateinen tai aurinkoinen. 


- Sari6 kommenttia:

 1. Olihan meillä uskomaton kesäkuu ilojen suhteen ja heti masentaa sekä väsyttää ko nämä ilmat viileni kerta heitolla. Toivottavasti kesä ei ollut vielä tossa, koska osa lomaa olis vielä edessäpäin. Pidetään peukkuja, että säät vielä suosis. Sulla ollut kiva loma ja paljikin ollut kovalla käytöllä :) Työn iloa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä on tosiaan oltu jo pari viikkoa loman jälkeen, mutta olen kyllä nauttinut aina ko vain maholista kesästä pikku jutuin.
   Paljuilu on ihnaa ja niin rentouttavvaa puuhaa.

   Työn iloa ja mukavaa kesää sinne ♥

   Poista
 2. Ihanat tunnelmat kotoanne <3 Paljon tsemppiä töiden aloitukseen! Ihanan kuuloinen loma sulla on ollutkin <3

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit kuvat♥ Kiva että sait viettää mukavan loman! Ihanaa kesän jatkoa sinne♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.