keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Uusi sohvapöytäNiin vain meni, reippaat pari viikkoa viime postauksesta. Kesäloman jälkeiset työkuviot ja kesä kaikkine ihanuuksineen ovat pitäneet minua tiukasti otteessaan. Aikaa, eikä niin haluakaan ole ollut koneella istumiseen sisätiloissa, vaan aamu kahvit on nautittu auringossa ja muutenkin ulkona on tullut vietettyä aikaa aina, kun se vain suinkin on ollut mahdollista ja säät ovat sen sallineet. Taidammepa olla tälle kesälle tehneet ennätyksenkin ulkona syömisen ja grillauksen osalta.

Sisustelu rintamalle ei kuulu muuta uutta, kuin että meillä on uusi sohvapöytä. Jo jonkin aikaa olen haaveillut suorakaiteen mallisesta pöydästä, johon voi tehdä asetelmia vaikka molemmin puolin pöytää. Kerrankin satuin selailemaan Jyskin sivuja oikeaan aikaan ja juuri sopivan kokoinen pöytä osui kohdalle ja sattui olemaan vielä tarjouksessakin. 

Sateinen sää sai tänään sytyttelemään muutaman kynttilän jo päiväsaikaan. Luovat niin lämpöistä ja ihanaa tunnelmaa ja rauhoittavat mieltä.

Iltasella täytyy vielä kiiruhtaa kolmanteen yövuoroon ja sitten saakin viettää muutaman illan kotona, ihan rauhassa. 

Mutta nyt miettimään, minne mennään syömään?  Ollaan nimittäin päätetty ulkoistaa ruokailu tänään, että pääsen helpommalla.


Kaikkea hyvää heinäkuun viimeisiin päiviin, vielä on kesää jäljellä!♥.llä Sari

4 kommenttia:

 1. Ihana pöytä! 😍 Sopii hienosti teidän olkkariin. Olen tuota samaa pöytää katsonut Jyskissä monet kerrat. Siitä on pienempikin versio.
  Mukavaa viikon jatkoa Sari!🌸💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, minustakin pöytä on kiva. Tyttären perheellä on tästä juuri se pienempi versio ja heiltä idean tästä sainkin.

   Hyvää viikonloppua ♥

   Poista
 2. Tosi kiva teidän uusi pöytä, sopii sistukseen mainiosti. Ihanaa heinäkuun loppua ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.