torstai 16. huhtikuuta 2020

Rainmaker


                                                                                                                       Yhteistyö Poster Store

Viime syksynä minusta tuli mummi maailman ihanimmalle pienelle pojalle ♥  Pikkuinen on kasvanut kovasti ja nyt hänelle on sisusteltu omaa huonetta. Olen niin iloinen, kun sain mahdollisuuden olla mukana tässä projektissa, kun  Poster Store kyseli kuulumisiani ja ehdotti jatkoa viime vuoden yhteistyöllemme.  Aivan mahtavaa!  Iso kiitos tästä.


Yhdessä tyttären kanssa julisteita valitessamme meillä oli vaikeuksia päättää, mitkä julisteet päätyvät pienen Oliver pojan huoneen seinille, sillä valikoima lastenjulisteissa  Poster Storella on niin valtava. 
Pitkän selailun ja pohdinnan jälkeen päätimme kuitenkin tuoda väriä ja iloa pienen huoneeseen valitsemalla sinne värikkäitä ja hauskoja tauluja, joita pikkuisella on mukavaa katsella.  Yksi valinnoistamme oli ``Rainmaker`` taulu, joka saa hyvälle mielelle niin pienet kuin vähän isommatkin huoneessa olijat.  Tämän hauskan taulun pariksi seinälle pääsi `´Matahari``  Nämä kaksi julistetta saavat auringon paistamaan näinä erikoisina aikoinakin! Näihin julisteisiin valitsimme klipsi kiinnityksen.

Toiselle seinälle teimme hauskan kollaasin niin metsien kuin merienkin eläimistä. Näihin pienempiin tauluihin tytär valitsi mustat kehykset, poimien mustan värin viereiseltä tapetti seinältä.
Poster Store haluaa muistaa kaikkia teitä ihania lukijoitani ja tarjoaa teille nyt 30% alennuksen  (poislukien Selection mallisto)

Alennuksen voitte lunastaa koodilla  mysweethome30
ja se on voimassa tästä päivästä aina 14.5 saakka.(kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa)
4 kommenttia:

 1. Onpa kivat värikkäät taulut ja tuo pupu tuoli on kyllä aivan ihana <3, pisti silmään :) Pienillä jutuilla saa kivasti väriä huoneeseen. Pysytään terveinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajateltiin, että pikkuisethan tykkää väreistä. Puputuoli on kyllä hauska, häätyy vain ootela, että oppii istumaan tuossa.

   Terveyttä sinnekin ♥

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.