keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Lumisadetta, niskajumeja ja koronaa

Sateisen harmaata keskiviikkoa. 
Eikö kevät voi jo tulla, lumisade loppua ja aurinko paistaa ainakin osan päivää?  Tämä tämmöinen ei ole kivaa, vaan jollainlailla masentavaa.  Säällä on todellakin iso vaikutus mielialoihin!Viime viikkoinen työterveyslääkärillä käynti paljasti myös sen, että kärsin tenniskyynärpäästä ja niskajumista. Onneksi nuo vaivat eivät ole vakavia, eikä niiden vuoksi tarvitse huolestua, mutta kyllä ne elämiseen silti vaikuttavat.  Öisin oikea käsi puutuu ja siinä on leposärkyä, päivisin jopa maitopurkin nostaminen sattuu ja koko ajan on pelko, että tavarat tippuvat kädestä. Tänään saan käteen tilaamani tuen, toivottavasti siitä on jotain hyötyä. Niskajumikin ehkä hieman helpottaa, kun sain ajan hierojalle iltapäiväksi.Jottei postaus olisi kovin negatiivis painotteinen, on myös aiheita, mistä saan iloita ja olla kiitollinen. Yksi niistä oli viime viikkoinen viesti mammografian seulonta tutkimukselta, jossa kerrottiin kaiken olevan hyvin, eikä mitään syöpään liittyvää löytynyt rinnoista. Mahtavaa, että tuollaisia tutkimuksia tehdään täällä Suomessa ja seuraavat seulonnat minun ikäluokalla ovat kahden vuoden välein. Onhan rintasyöpä naisten yleisimpiä syöpiä ja siihen sairastuu aivan liian moni.
Korona jyllää tietenkin edelleen ja huomaan näin vapaa ajallani aukaisevani radion tai tv.n vasta iltapäivällä. Jollaintapaa sitä haluaa edes hetken olla vapaa uutisista, jotka ahdistavat ja pelottavat.  Täällä meidän pikku kylälläkin on jo muutama tautiin sairastunut.
Luojan kiitos, että olen perus positiivinen ihminen ja yritän löytää jokaisesta päivästä jotain positiivista ja hyvää. Arjen keskellä sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä ja suurta, vaan pienistäkin asioista voi iloita.  Tänään suupielet sai ylös tuo meidän pieni koira, joka aina vain jaksaa heilutella pikkuista häntäänsä ja olla niin hassu.
Kyllä kaikki järjestyy ja elämä palailee uomiinsa aikanaan. 
Eilen iltalenkillä kuulin joutsenten ääniä, oikein piti pysähtyä niitä kuuntelemaan, toivat toivon tulevasta...Jaksamisia ja keskiviikko terkkuja jokaiselle ♥


- Sari4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne - alkaisi jo riittää tuo lumisade. Tosin on ihanan valoisaa, kun kirkkaan valkoinen lumi peittää maan.
  Seulonnat ovat todella hyvä asia! Vastauksen saaminen on huojentavaa.
  Hyvä asenne, että jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja positiivista. Sillä jaksaa nämä monin tavoin haastavat ajat.
  Kaikkea hyvää sinulle ja läheisillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun on muitakin samoin ajattelevia ♥
   Toisaalta lumi tuo valoa tullessaan, mutta sitähän riittää jo muutenkin, kun kesäajassa ollaan. Positiivisella asenteella pötkii pitkälle.
   Kaikkea hyvää sinullekin ja perheellesi ♥

   Poista
 2. Kyllä lemmikeistä on valtavasti iloa :) Hyvä, että sait hyviä uutisia, itse vielä muutaman vuoden odottelen seulaa.

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Tuo meidän pikkuinenkin on jo pian 12 vuotta, mutta virtaa riittää kyllä vielä.
  Hyvä juttu nuo seulat.

  Mukavaa viikonloppua sinnekin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.