sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Sateinen sunnuntaiHeippa!
 
 
Täällä sunnuntai alkoi hyvin nukutun yön jälkeen muutamalla kupposella kahvia ja tuttuun tapaani keittelin itselleni myös kaurapuuron. Noilla eväillä päivä yleensä lähtee hyvin käyntiin, mutta tänään olisi kyllä nukuttanut pidempäänkin, liekö syynä niin mahdottoman pimeä 
ja sateinen sää?
 
 
Syksy on todellakin tullut ja kotipesää tekee mieli rakentaa.
Mitään uutta sisustus rintamalla ei kuitenkaan ole tapahtunut. Harvoin tulee enää tätä nykyä osteltua tavaraa hetken mieli johteesta, vaan hankinnat tapahtuvat vasta pidemmän harkinnan jälkeen.
 
 
Kummemmitta harkinnoitta halutti kuitenkin ostaa kotiin leikkokukkia täksi viikonlopuksi ja hyvä valinta, josta on pitkään iloa, ovat nämä neilikat, tällä kertaa valkoisina.
 
 
 
Viikonloppu on mennyt pääosin laskuja Jarin kanssa tekiessä. Kesän aikana olen opetellut tämänkin taidon ja hyvä on, kun voin miehelleni apuna firman asioissa olla.
 
 
 
Tällä hetkellä olen kesälomalla, sairausloman päätyttyä puolen kuun tienoilla. Edessä on loman jälkeen jotakin aivan uutta, sillä sanouduin irti entisestä työstäni, sen muututtua ihan erilaiseksi. Nyt oli hyvä hetki hypätä pois oravan pyörästä, katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Luottavaisin mielin uskon kyllä tulevaan, sillä asioillahan on tapana järjestyä.
 
Harmaus sen kun jatkuu vain ja uunissa muhii lasagne, johon lisäilin kokeeksi vähän auraa ja kesäkurpitsaa, sekä loput juustonjämät. Pino vohveleita odottaa myös syöjiään, joista yksi kotiutuu piakkoin ja lähtee taas, armeijan harmaisiin. 
 
Tulevasta viikosta tuleekin ihana, sillä saamme alkuviikosta pikku nyytin ensimmäistä kertaa mummilaan. Loppu viikko vietellään sitten Levin maisemissa ruskan eri sävyjä ihaillen ja rentoillen.


Leppoisat sunnuntain jatkot sinne ruutujen
toiselle puolelle <3


- Sari
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Kyllä syksy on tosiaan saapunut ja luonto on nyt kaunis.
  Onnea sinulle uusiin haasteisiin ja ihania hetkiä pikkuihmisen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kyllä kaunis, tänään täällä sataa ja lehtiä on varissut puista nyt melkoisesti!

   Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Onnea uusiin tuuliin! Nauti pikkuisesta nyytistä.

  VastaaPoista
 3. Ihania syyspäiviä ja onnea uudesta alusta, mikä se ikinä onkin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.