sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

UUSI RUOKAILURYHMÄ

Tässä joku aika sitten kävin paikallisessa huonekalukaupassa ja silmiin osui aivan mielettöman näkönen ruokailuryhmä. Valkoinen pöytä, jota peittää lasi ja seuranaan sillä on kuusi nahkaista tuolia. Kussakin tuolissa on selkänojan yläpuolella kahva, josta tuolia voi siirrellä, säästää siis tuolin nahkaosaa, kun on kahva, mistä liikutella. Kauppareissun jälkeen tuo pöytä jäi kummittelemaan mieleen ja siitä miehelle heti kohta jo puhuinkin... jospa myisimme vanhan ja ostaisimme sen ihanuuden! No, sain kuin sainkin vanhan ruokailuryhmän kaupaksi ja kotiimme rantautui tuo komistus:)
Pöytä tuolineen on ollut nyt käytössä reilut pari kuukautta ja olen ollut siihen kyllä tosi tyytyväinen. Pöytä on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja tuolitkin ovat pysyneet valkoisina.  En ole raaskinut edes liinaa laittaa pöydälle, sillä rakastan lasipintaa niin paljon ja ainakin vielä haluan pitää sen tuollaisena.
Tässä kuva komistuksesta....


NÄINHÄN SE ON:)
2 kommenttia:

  1. Mikä ihana blogi, jonne eksyin vahingossa :) Nyt aloin lukemaan tätä sitten alusta alkaen :D ! (Yövuoro) . Meillä on muuten samanlainen pöytä vähän pienempänä ja se on aivan ihana! :) -Elina-

    VastaaPoista
  2. Kivaa Elina, kun löysit blogini, tervetuloa mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.