sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesäkukkia

Rakastan kukkia ja niitten hoitaminen on vähän niinko omanki psyyken hoitoa. Niitä nyplätessä sitä vain ei oikein ajattelekhaan mithään, vaan mieli leppää! Mulla on muutama kukkapenkki tuolla ulkona ja kyllä niitten kanssa mennee aikaa, jos haluaa pittää penkit puhtaina vesiroskista. Aina satheen jälkheen nousee uusia roskia ja ruohoki kasvaa, niin, että häätyy kerran viikossa vähinthään seki ajjaa. No, se ruohonajo käy kyllä lenkkeilystä, ei tarvi enhään lähteä erikseen lenkile ko kävelee tuota pihhaa ristiin rasthiin.

Ihanat ilmat sattu viikonlopule ja olthiin koko perhe kotosalla, Janinaki hellunsa kanssa. Grillathiin eilen ja saunothiin ja pelathiin yömyöhään eri pelejä nuorten kanssa, mukavaa yhessäoloa!

Eilettäin saathiin myös muutaman kilon kokonen lohi tuosta omasta joesta, yks kiva ihminen sen meille oli pyytäny. Siitäpä tehinki sitte lohisoppaa ja hyvvää oli, nam! Mansikoila myös herkuteltiin rahkan muodossa ja makkeissiin suihin seki herkku katosi.

Uusi viikko on taas eessä ja vielä on lommaaki jäljelä kolmisen viikkoa, keskiviikkona lähethään Jarin kanssa käyhmään Helsingissä, semmonen pikkunen reissu vain, mutta ihan kivaa on kyllä lähteä.
Nyt kuttuu saunanlautheet ja sitten aattelin vain oleilla...
Tässä muutamia kukkasia:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.