maanantai 15. heinäkuuta 2013

KOTOISIA PUUHASTELUJA

Kotona ollaan taas, eilen illalla tultiin Helsingin reissulta. Matka meni hyvin ja hauskaa oli! Kerrassaan rentouttava ja virkistävä reissu:)  Nyt taas jaksaa paaaljon paremmin arkea ja kaikkea siihen liittyvää.
Tänään olenkin ajanut nurmet ja siivoillut yläkerran. Ah kun onkin nyt ihana olo, paitsi että issias vaivaa:(
sekun ei sitten yhtään tykkää siivoilusta ja eritoten imuroimisesta, kai siinä jotenki väärässä asennossa on, tiedä häntä!!No, Buranaa vain naamariin ja Voltarenia takalistoon niin hyvin mennee!!

Helsingistä poikettiin myös Tallinnassa päivä mukin, aikaa ei ollut kuin muutama tunti ja se käytettiinkin rauhassa syömiseen ja vanhan kaupungin katujen ihasteluun, äkäsesti laivaanmeno matkalla napattiin nopeat ostokset jostaki marketista, paita Jarille ja lompakko mulle, yhteensä 23 ekeä.
Laivalta ostin itselle hajuveen, Paris Hiltonin Can Canin. Helsingissä shoppailtiin lauantaina, Janinalle löysin kivoja vaatteita Big Bokista ja Jp.lle Stadiumista ja Jack and Jonesista, vaatteita siis molemmille.
Säät suosivat meitä lomalla, joka päivä oli aurinkoista ja lämpöistä, iltaa istuttiinkin terasseilla hyvässä seurassa syöden ja ihania juomia maistellen. Ihmisvilnää oli myös hauska katsella. Uusia kuvia en valitettavasti osannut lisätä koneelle, joten vanhoilla mennään ja Helsinki kuvia näkkyy sitte myöhemin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.