keskiviikko 3. elokuuta 2022

Elokuu

 
Kuin varkain se tänne hiipi, mitään sanomatta tuli, ihan yhtäkkiä, tuoden mukanaan hitusen syksyä ja hämärtyviä iltoja. Halua laittaa tunnelmavaloja ulos ja sisälle, mieltä käpertyä sohvannurkkaan viltin kanssa, sytyttää kynttilä ja keittää pannullinen teetä termariin. Tarjouksia lehtiin koulunsa aloittaville, villasukkakaipuuta ja uuden käsityön aloittamista.

Aamulla lehteä hakiessa ruohikko ja portaat olivat kosteat tai oikeastaan täynnä pieniä vesipisaroita, vaikka yöllä ei säätiedotteen mukaan olisi satanut. Se on sitä kastetta, sanoi naapurin pappa, ``syksy tullee``


Elokuu on täällä, piakkoin sen ensimmäinen viikko on elettyä elämää. En kyllä halua sanoa kesälle vielä hyvästejä, lämpöisiä päiviä tulee vielä, mutta väistämättä suurin osa kesästä on jo takanapäin. Muutama vuosi sitten mielsin elokuun täysin syyskuukaudeksi, mutta tätä nykyä se kuuluu kesään. Sen myötä, illat ja yöt vain hämärtyy, mutta lämpö säilyy. Rakastan elokuun iltoja, kuinka tunnelmaisia niistä voikaan saada, lisäämällä hiukan valoja ja kynttilöitä, lyhtyjä ulos ja sisälle. Joten tunnelmoikaa siis ja nauttikaa ♥ vielä on kesää jäljellä!


 

- Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.