lauantai 19. helmikuuta 2022

Kaislaryijyllä bohotunnelmaa olohuoneeseenHei, mistä tietää, että ollaan menossa kohti kevättä?  No, meillä ainakin siitä, että minua alkaa sisustuttaa ja sen myötä esillepanot  ja vähän muukin sisustus muuttuu. Viime viikonloppuna siivouksen lomassa järjestelin meidän alakertaa ja nettishoppailin sinne kaislaryijyn ja muutaman bohotyylisen tyynynpäällisen. Kun posti viimein toi paketin, päätinkin kokeilla kaislaryijyä olohuoneen seinälle.

 Olohuoneessa meillä on ollut jo useamman vuoden ajan taulukollaasi, mikä on viime aikoina kyllästyttänyt. Olen miettinyt taulujen tilalle jotain muuta, mutten ole oikein tiennyt mitä? No, nyt se ongelma sitten ratkesi ihan itsestään, kun taulujen tilalle ripustelin ryijyn ja taulut pääsivät puolestaan alakertaan, jonne sopivatkin paremmin.

 Kaislaryijy on ihanan boho ja olkkariin tulikin sen myötä ihan eri tunnelma kuin ennen. Uudet tyynynpäälliset täydentävät  tunnelmaa, vaikkakin silmän pitää vielä tottua uuteen juttuun, mutta voin sanoa jo nyt, että tykkään, enkä kadu muutosta.  Ryijy luo rosoisuudellaan rentoa tunnelmaa, mikä ihastuttaa silmää.

  Ryijyn myötä lähti sisustelu taas ihan lapasesta ja vähän joka puolella muuttui jotakin, Alakerrastakin tuli kiva taulujen myötä, sain tehtyä niistä pari kivaa kollaasia sinne. Olkkariin ripustelin uuden ryijyn myötä myös verhot, jotenkin ikkunat nyt kaipasivat niitä. 

Täytyy vielä tähän loppuun todeta, että kyllä sisutaminen on sitten kivaa puuhaa ja rakastan sitä kyllä paljon! Se voimaannuttaa myös valtavasti, kun luo ympärilleen nättiä ja kyllähän kotiin pitää panostaa, kun se on se maailman tärkein paikka ♥, vai mitä mieltä olette?


Reipasta helmikuun jatkoa ja mukavaa lauantaita!- Sari


 3 kommenttia:

 1. Feels Comforter is one of the best review sites where you can read about which custom body pillows, mattress protector, and teal and grey comforter set is best to buy from amazon. Visit the site and buy comforter sets at a low price with this site.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä sopii ryijy tuohon kuin nenä päähän! On kyllä upea!
  Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, mimustakin tuo ryijy on nappi valinta tuohon.
  Mukavaa maaliskuuta sinullekin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.