sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Olohuoneen uusi sohva
Heipähei pitkästä aikaa!


Eipä ole ennen näin pitkää taukoa postauksissa ollutkaan. Viime kirjoittamani jälkeen on tullut kesä, tälläkin hetkellä lämpö hellii meitä täällä Tornionjokilaaksossa ja lämpöasteita taitaa olla reippaasti yli 20.  Ruoho on vihreää ja lehdet puissa ja pensaissa kasvavat kohisten. Aamupäivällä silmäilin meidän niittyä ja näytti siltä, että koiranputket olivat jo nupuilla, eli piakkoin saa maljakkoon luonnonkukkia.


Meillä elellään tavallista arkea, käydään töissä ja ollaan kotona kahden, tai mummoillaan ja pappaillaan. Mukavasti tuo tyttären poika tuo vilskettä ja vilinää taloon aina käydessään.


Mutta sitten tuohon otsikkoon ja uuteen sohvaan. Saimme viimeinkin ostettua sen!  Sohva on Sotkasta ja tilasimme sen netin kautta. En olisi kuuna päivänä voinut kuvitella, että uskallamme ostaa noinkin ison hankinnan, ilman, että koe istumme, tai näemme konkreettisesti tuotteen. Mutta näin vain nyt pääsi käymään ja hyvä niin, sohva on nimittäin ihan täydellinen. Siinä on hyvä istua ja se on hyvän harmaa. Siihen mahdumme myös pötköttelemään kumpikin ja istumatilaakin riittää aika monelle.

Uusi sohva sai pari uutta bohotyylistä tyynyä vanhojen marimekkojen sekaan. 

Illalla valtaammekin sohvan, kun suomi kohtaa Kanadan mm-jääkiekko ottelussa.


Ihanaa kesää teille kaikille ♥


- Sari 5 kommenttia:

 1. Harmaa on kaunis ja ajaton väri sohvassa, näyttää hyvältä ja sopii hyvin teidän sisustuksen muihin väreihin. Olen miettinyt samaa, että kuinka uskaltaa ostaa sohvaa netistä kun ei pääse kokeilemaan... Mutta ilmeisen hyvä hankinta se taisi olla siinäkin mielessä.
  Ihania kesäkuisia päiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sohva on ihana meistäkin, hyvä istua ja juuri oikean värinen.
   Kyllä siis sinäkin uskallat nettitilailla sohvan, otat vain mitat yms.

   Mukavaa heinäkuuta Maarit ♥

   Poista
 2. Harmaa on yksi lempiväreistäni, todella nätti sohva :)

  Ihanaa kesän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.