perjantai 5. helmikuuta 2021

Perjantai kuulumisia 

Auringon valo sai minut päivällä kaivelemaan kameran esiin ja räpsimään muutamat kuvat olkkari keittiö akselilta.  Kiva oli muutenkin kuvailla puhtoista kotia, jota aamun siivoilin, vaikkei tolun tuoksu sinne teille asti välitykkään.

Vaikka aurinko onkin enemmän kuin tervetullut, näyttää se silti ikävästi kodin likakohtia.  Ikkunoista ja suoraan sanottuna joka puolelta paljastuu sormenjälkiä ja tahroja pilvin pimein.  Mutta olen jo hieman oppinut himmailemaan sotkujen suhteen ja tarvittaessa kääntelen sälekaihtimia soppeliin suuntaan, niin, että likakohdat jäävät piiloon.

Mahtavaa, kun mennään kevättä kohden ja päivät vain pitenevät koko ajan.  Tänään sen oikein kunnolla huomasin, kun kello lähenteli jo iltapäivä viittä ja vieläkään ei ulkona ollut täysin pimeää.

Viikonloppu menee yövuoroja tehden, mutta päivisin on vapaata. Suunnitelmissa ei siis kummosempaa ohjelmaa. Sunnuntaina pääsen pikku vapaalle ja silloin saadaan tytär ja pikku poju taas yökylään.


Hyvää viikonloppu kaikille ♥


- Sari4 kommenttia:

 1. Aurinko on ihana, mutta sama juttu täällä, kaikki pölyhiukkaset ja tahrat paljastuvat. Päivien pidentyminen on kyllä mukavaa, meilläkin huomenna luvassa mummihommia. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummihommat ovat niin mukavia, meidänkin vesseli jo juoksee, kovasti oottelen, että alkaa sanoja tulemaan, niin päästään juttelemaan.

   Aurinko kyllä paljastaa, varsinkin kevätaurinko.

   Iloa loppuviikkoon ♥

   Poista
 2. Kauniita kuvia!
  Kyllä aurinko innostaa vaikka mihin.
  Heleää helmikuun loppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ♥

  Ihana aurinko ja ihanaa, kun kevättä kohden mennään!
  Mukavaa helmikuun vimppaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.