keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Olohuoneen uusi järjestys

Istut aamukahvilla ja toteat jälleen, että jotakin pitäisi tehdä! Kaikki näyttää samalta päivästä toiseen, kyllästyttää ja kaipaat edes pientä piristystä.  Tunnistatko?

Tuon tunteen myötä meillä vaihtui eilen järkkä olkkarissa. Jo jonkin aikaa olen mielessäni pyöritellyt ja mallannut, eilen sitten viimein toteutin. Aloitin huonekalu marssin heti aamusta, kun Jarikin oli vielä töissä.  Jotenkin tykkään olla yksin silloin, kun teen tälläistä, saa rauhassa kokeilla, ottaa pois, ilman että kukaan kommentoi ja naureskelee partaansa. Eiväthän miehet oikein ymmärrä näitä juttuja, ei meillä ainakaan. Jarin puolesta meillä voisi olla sama järkkä koko ajan, kun taas itse pidän vaihtelusta silloin tällöin.

Taas vain mielessäni kiroilin telkkaria, joka pitkälti sanelee, miten huonekalut sijoittuvat. Sohvilta ja nojatuoleilta täytyy olla suora yhteys tv-ruutuun. Tottakai tv.n voisi siirtää muuallekkin, muttei taida meillä kyllä se idea saada hyväksyntää.

Pienikin muutos toi valtavasti iloa ja piristi. Ainoastaan Nuusku kapinoi vähän, sillä hän tykkää sohvien olevan vierekkäin, jotta pääsee helpommin vaihtelemaan paikkoja.  Mutta eiköhän koiruuskin ajan oloon tuohon totu.

Jäjestyksen muuttaminen on siitä kivaa, kun se ei maksa mitään ja sen myötä ihan koko huone muuttuu tunnelmaltaan erilaiseksi. Kuvia tuli kyllä nyt paljon, toivottavasti jaksoit tänne asti?


Vaihteletko sinä usein järjestystä?Kivaa keskiviikkoa!


- Sari


 

4 kommenttia:

 1. Kiva järjestys ja musta tuo kivaa kontrastia sekä ihania Marimekon juttuja oot laitellut. Meillä tv tahtoo olla isossa roolissa olohuoneessa eli ei voi paljon vaihtaa järjestystä sekä divaanikin sanelee. Pikku jutuilla sitten :) Pientä piristystä saan olkkariin kun tilasin sohvaan ja divaaninn uudet päälliset :) Sitten varmaan taas innostuu vähän muuttaan sisustaakin .)

  Ihanaa vko loppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin viime aikoina ihastunu kovasti Marimekon juttuihin, ihania ovat!
   Tv kyllä sanelee huonekalujen paikat, mutta meilläkin järkevin ratkaisu tv.n paikalle on olkkarissa.

   Ja saahan sitä pikku jutuillakin muutosta aikaan.

   Ihanaa viikkoa sinne ♥

   Poista
 2. Your living room is beautiful! Love the canvas prints and your dog is adorable!
  xoxo
  Lovely
  www.mynameislovely.com

  VastaaPoista
 3. Thank you ♥
  My dog is lovely and he is 12 years old.

  Have a nice february!

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.