tiistai 9. kesäkuuta 2020

Kesäkukat 2020Aurinkoista tiistaita!


Tein pihalla pienen kierroksen kameran kanssa ja räpsin tänne blogiin muistoksi meidän kesäkukat tänä vuonna, tässäpäs teillekin ne nähtäviksi.
Daalioista on tullu minun suosikkeja, jaksavat kukkia koko kesän ja ovat näyttävän näköisiä. Sen lisäksi ne vielä kestävät hyvin sadetta ja tuulta, kun ovat niin jämäköitä.

Tänä kesänä teimme jälleen äidin kanssa puutarha kierroksia ja voi, miten nautimmekaan yhdessäolosta ja pikku reissuista pitkän korona kevään jälkeen.

Vaikka keväällä ehdin jo iloita talven hyvin selättämistä tuijista, ruskistuivat ne sittenkin kevät auringossa, kun en niitä jaksanut peitellä, vain yksi pysyi hyvänä. 
Eiliseltä puutarha reissulta kotiutui siis kaksi uutta tuijaa ja tuota rönsyilevää kukkaa niiden laidalla, nimeä en tietenkään enää muista.Roikkuvaa pelargoniaa tuli ostettua tänä vuonna ja muratit oli tarkoitus laittaa yhteen toiseen paikkaan, mutteivat passanneetkaan, nyt ne ovat tuosssa ja tarkoitus olis, että pajukehikon muratti alkaisi kiipeilemään.


Pieni maitolaiturikin sai oman kukkansa. Laiturin paikka ei ole vielä ihan kohdillaan, eikä sitä pientä jääkaappiakaan ole vielä tuonne laiturin sisään tuotu, koska odotellaan laatoitusta.  Siinä saattaa kyllä kestää, kun Jari on sen itse aikonut tehdä??
Laattoja pitäisi laitella paljun ja tulistelupaikan alle, no, hyvä kun saataisiin tälle kesälle, edes polku saunalta paljulle. 
Pienet istuipölkyt pitäis myös vielä saada tulistelupaikan ympärille. Tulistelupaikka on tehty pienestä kaivonrenkaasta, joka on suhumaalilla maalattu mustaksi.Tälle kesälle pihalle ilmestyi myös tämä suloinen koristekaivo, tytär maalasi sen ja kaivokin sai oman kukkansa, tottakai!

Vielä kuva hurjasti kasvaneesta kuolan pionista, joka piakkoin aukaisee nuppujaan.Siinäpä nuita kukkasia, toivottavasti jaksoit tänne asti?

Pian saa myös niityiltä kukkia maljakkoon, kattelin, että muutamat niittyleinikit kukkii jo ja lemppari koiranputkissa on jo nuput.  Niitty toimiikin nyt tovin kukkakauppana ja mikäs sen mukavampaa.

Mulla edessä pari yövuoroa ja sitten lupailin mennä Lompoloon äitiä auttelemaan.

Ihanaa tiistai iltaa teille kaikille ♥


- Sari

6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista teillä on, aivan ihana piha♥ Tuo maitolaituri on niin hieno! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥
   Maitolaituri on söpis, ostettiin se vankilalta, jossa tehdään monenmoista!
   Aurinkoa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Kaunista ja niin viihtyisää. Kyllä kelpaa pihalla nauttia kesäpäivistä. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥
   Täytyy toivoa, että kesästä tulee lämmin.
   Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ♥️

  Aurinkoista viikonloppua Sinulle toivotellen Suvi

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.