tiistai 3. maaliskuuta 2020

Vapaapäivä



Tiistai terveisiä!


Vapaapäivän kunniaksi halutti upottaa kädet taikinaan ja leipoa pitkästä aikaa voisilmäpullia. Teinkin niitä ison satsin pakkaseen, sieltä niitä on hyvä ottaa, jos vaikka sattuu vieraat yllättämään.



Muutama vuosi sitten en saanut pullista pyöreitä ja sileitä sitten millään.  Vanhemmuutta on tätäkin taitoa tullut lisää ja tätä nykyä noita voi jo esitellä täällä ihan julkisestikin, vaikka parantamisen varaa vielä riittääkin.





Päivä on ollut jälleen aurinkoinen. Aamupäivällä uhosin vielä lähteväni pikku lenkille pullat paistettuani, mutta niin vain löysin itseni imurin varresta alakerrasta. No, nyt on alakerta puhtoinen ja tulihan siinäkin liikuttua.



Sen verran nokkaani kuitenkin ulos pistin, että nappasin parit kuvat portailta meidän lumitilanteesta. Kuten kuvista näkyykin on meilläpäin kunnon talvi ja paljon lunta.



Viime postauksessa kerroinkin matkastamme, joka olisi tarkoitus tehdä huhtikuussa. Päädyimme kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen siirtämään matkaa syyskuulle korona uutisten pelossa. Toivottavasti tuo virus saadaan siihen mennessä aisoihin ja matkustaminen on mukavampaa.

Jotakin pikku reissua kotimaassa täytyisi kuitenkin piakkoin suunnitella, vielä emme ole varmoja minne päin se tehdään, mutta eiköhän sekin selviä lähiviikkojen aikana.

Vapaapäivä on mennyt pääosin keittiössä puuhaillen, nyt on aika lempeiden löylyjen ja sitten kutsuu sohva ja yksi hyvä sarja. Huomenna taas työt ja arki.



Lempeää tiistain jatkoa ja iloista maaliskuuta kaikille ♥


- Sari

5 kommenttia:

  1. Tosi hienoja pullia. En ole aikoihin leiponut pullaa. Laskiaispullatkin jäi tekemättä. No ehkä joku päivä innostun pullia tekemään.
    Onpas siellä paljon lunta. Kunnon talvi.
    Täällä etelässä ei lunta ole ollut koko talvena.
    Tänään satoi räntää. Ei kiva!

    Ihanaa viikon jatkoa sinne!🌸💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan on ihana leipoa ja kotikin tuoksuu niin hyvälle monta päivää.
      Meillä kyllä lunta riittää ja tällä viikolla on tullut vielä lisää.
      Ei räntäsadekaan ole kiva, onneksi kevät on tuloillaan-

      Mukavaa viikonloppua kaimaseni ♥

      Poista
  2. Ihania pullia! Namskis. Juu, eipä nyt huvita paljon matkailla. Mikähän blogissani on vialla, kun sivupalkissasi näkyy ikivanha päivitys blogistani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpotti, kun sai matkan ajankohtaa siirrettyä.

      Enpä osaa sanoa, jännä juttu?

      Poista
  3. Kiitos Suvi ja sinullekin ♥
    Nuo voisilmäpllat paljolla määrällä vanilijasokeria ovat kyllä herkkuja!

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.