keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Vaaleat verhot keittiöön ja keskiviikkoa
Iltaa ihanat!


Täällä haahuillaan kahden yövuoron jälkeen. Olo on vähän kuin olisi pysäkillä, vaikka nukkunutkin kyllä olen. Yövalvomisen jälkeen nukun yleensä neljästä viiteen tuntiin, mutta eilen ja tänään Nuusku herätteli minut jo hieman aikaisemmin. 

Päivällä halutti vaihdella vaaleammat verhot keittiöön, jotenkin aiemmin ikkunoissa olleet kuviolliset alkoivat tökkimään. Enkä kadu vaihtoa, sillä nyt keittiöstä tuli ihanan valoisa ja keveä.

Muutama viikko sitten tilaamiini juuttimattoihin olen myös todella tykästynyt. Vaikka ne eivät meidän lattian väristä paljon eroakkaan, antavat ne vähän rouheutta ja yksivärisyydellään selkeyttävät keittiön ilmettä. 

Kodinhoitohuoneeseen kävin myös päivällä ostamassa maalit valolistoihin ja lipastoon, mustaa ja valkoista, tuttua ja turvallista. Valolistat olen jo sutinutkin pariin kertaan ja huomenna, ennen iltavuoroa vedän niihin vielä kolmannet kerrokset.
Lipaston ja lattian maalaus jää viikonloppuun.
Kodari näyttää jo nyt paljon valoisammalta, tuskin maltan odottaa, että pääsen sitä maalausten jälkeen vähän sisustelemaan.

Ihana valo saa innostumaan ja aloittamaan uusia projekteja. Oletko sinä aloittanut remppoja nyt keväällä tai onko sinulla kenties suunnitelmissa jotain?


- Sari

4 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja harmonista. :) Meillä ei ole remppoja tiedossa, mutta parvekkeen laatoitus näyttää todella vihreältä, että sen kimppuun pitäisi käydä pesuainein ja harjoin. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Tsemppiä sinulle laatoituksen puhdistamiseen, täällä meilläkin se on tuttua puuhaa.

   Kaikkea hyvää utteen viikkoosi!

   Poista
 2. Meillä ei ole kotiin mitään muutoksia suunnitelmsisa, kun aloitetaan remppa mökillä. Siinä on ihan tarpeeksi :)

  Ihanaa viikonloppua kauniiseen kotiisi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä mökki remppaan Maikku ja leppoisaa uutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.