lauantai 18. tammikuuta 2020

Vapailla

Heipat lauantaihin!


Nautiskelen kolmannesta vapaapäivästä. Tänään olen siivoillut ja siivouksen jälkeen vasta nauttinut aamupalasta.
Voi miten ihana tunne puhtaasta kodista tuleekaan, vaikkei muuta kuin pyyhkii pölyt, imuroi ja pesee lattiat mattojen väleistä. Tuohon hommaan ei kauaa mene, kun sen tekee rennoin ottein.

Pari jo pidettyä vapaapäivää vietimme tyttären ja pikkuisen kanssa Lompolossa äidin luona.  Mukavaa yhteistä aikaa ja äidillekin vähän elämää, kun muuten siellä on niin rauhallista tähän aikaan vuodesta.  Kaikkea kivaa mahtui noihin päiviin,
ajelimme  mm. mutkan Pellossa ja kiertelimme Vihreän Pysäkin kaupoissa.  Saunoimme, ulkoilimme ja juoksutimme tyttären koiraa irti metsätiellä. Herkuttelimme mummon ruuilla, juttelimme ja nautimme pikkuisen Oliverin seurasta.
Annoin tyttären nukkua öisin imetyksen jälkeen ja huolehdin pojan unille, vaihtelin vaippaa ja heijasin pari yötä. Kotiin tultuani yöunet maistuivat ja viime yönä nukuin kellon ympäri.
Mukavaa, tällälaillakin autella ja jestas, miten sitä yöunia taas arvostaakin  eritavalla.

Loppupäivä on mennyt tässä koneella harjoitellessa, sain uuden kannettavan viime viikolla. Kuvia ei voinutkaan latailla uudella masiinalla niinkuin ennen, vaan täytyi hankkia kortinlukija ja opetella uusi tapa löytää kuvat jne.  Lompolon reissulla olinkin tyttären tiukassa opissa ja täytyy sanoa, että hyvin hän osasi opettaa tämmöistä tomppeliakin. Hommat hoituu, vaikkakin vielä melko hitaasti. Uudella koneella on ihan luksusta kirjoitella, kun kaikki näppäimet toimivat, eikä koko ajan tarvitse kirjoittamaansa tarkistella.

Nyt ajattelin kohentaa vähän lookkia ja käväistä kaupassa.
Illalla saunotaan ja katsellaan kesken olevia sarjoja. Huomennakin on vielä vapaapäivä, ilman sen kummempia suunnitelmia.

Leppoisaa lauantaita ja viikonloppua teille jokaiselle!


- Sari

8 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Kyllä vaan se puhtaan kodin tuoksu on ihana tuoksu:) Teillä on ollut kivoja päiviä! Mukavaa vapaata ja viikonloppua💓

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3
  Puhtoinen koti on parasta ja mukavaa yhteistä aikaa tuli taas vietettyä. Yhteinen aika voimaannuttaa ja taas jaksaa arkea.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Rennolta kuullostaa vapaapäiväsi, niinkuin pitääkin.

  VastaaPoista
 4. Mamma, kiitos <3
  Neljän päivän vapaat tuntuvat pikku lomalta.

  VastaaPoista
 5. Piedmmät vapaat on rentouttavia : ) Onpa kaunnit nuo teidän uudet tuolit, en tiennytkään, että Ikeassa on tuollaisia. Olen mmiettinyt vähän samantapaisia meille.

  Suloista sunnuntain jatkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset vapaat tuntuvat pikku lomalta ja paljon on tullut tehtyä juttuja ja ihan vain rentoiltuakin. Ikeassa nuita tuoleja on, muttei netistä niitä löydy, liikkeestä paikanpäältä kylläkin. Kivat tuolit ja hyvät istua, eikä hintakaan paha.

   Mukavaa maanantaita <3

   Poista
 6. Varmasti ihanaa ollut viettää yhteistä aikaa tyttären ja vauvelin kanssa ♥
  Ja tytär takuulla arvostaa äidin apua!

  Mukavaa illanjatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tyttären ja pienen kanssa on ihanaa, kivoja muistoja jää mieliin.
   Mukavaa on myös autella kaikintavoin.

   Kivaa uutta viikkoa <3

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.