sunnuntai 3. marraskuuta 2019

PyhäinpäiväSunnuntai iltaa ihanat.


 
Muutama sananen meidän pyhäinpäivä viikonlopusta, jonka vietimme kaksistaan. Tai pikemminkin, viettelin sitä suuremmaksi osaksi yksin, tai siis Nuuskun kanssa, toipilaan Nuuskun.
Nuuskulle tuli viime viikolla aivan kauhea yskä. Päivän verran tilannetta seurailtiin ja jo seuraavana aamuna soittelin eläinlääkärille ja muutamien testien jälkeen diagnoosiksi varmistui keuhkokuume. Kahdenlaiset lääkkeet menevät nyt ja hauveli on onneksi jo paljon paremmassa kunnossa. Talvi on saapunut toden teolla, jopa niin, että Jarikin on päässyt lumitöiden makuun ihan kunnolla. Siinäpä syyt hiljaiseen viikonloppuun, enkä kyllä valita, päinvastoin, toisinaan on mukavaa olla yksin ja omissa oloissa.


Ennen aina yksin ollessani, aloin rymsteerata, tai oikoa paikkoja jotenkin muullalailla.  Nykyään tulee pääosin vain oleskeltua, katsottua joku hyvä leffa, tai muuten vain tsillailtua. Tänään kylläkin innostuin päivällä hieman muuttelemaan esillepanoja hyllyjen ja kaappien päällä.Toki pyhäinpäivän viettoomme kuului myös haudalla käynti ja kynttilöiden sytyttäminen poisnukkuneiden rakkaiden muistolle.
Itse asiassa näin viime yönä untakin rakkaasta mummosta, häntä on toisinaan niin kova ikävä.
Kynttilät ovat palaneet myös sisätiloissa ja olenko jo kertonut teille, että kolmessa ikkunassa loistavat myös isot, valkoiset paperitähdet.
Ensimmäinen glögi purkki on myös korkattu ja pikku hiljaa ajatukset siirtyvät aina välillä jouluisiin juttuihin.


Kaiken kaikkiaan aivan voimaannuttava ja mukava viikonloppu siis takana. Uuden viikon ajattelin aloittaa taikinaterapialla ja leipoa huomenna korvapuusteja ja tämän vuoden ekat tortut.

Tämä kuukausi on vielä vapaata ja sitten alkavatkin työt ja se sellainen oikeanlainen arki.

Vielä mukillinen joulujuomaa ja tansseja tähtösten kera.


Suloista sunnuntai illan jatkoa jokaiseen kotiin <3


- Sari3 kommenttia:

 1. Leppoisalta kuulostaa viikonloppu ne. Tosiaan vähitellen jouluiset ajatukset valtaavat mielen.
  Tähtiä virittelin itsekin jo, tosin seinälle, eikä ikkunaan.
  Ihania tunnelmia marraskuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisa se olikin, minulla ja Nuuskulla ainakin.
   Tähdet sopivat hyvin talviseen sisustukseen.

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 2. Finance And Leasing Software offers superior software solutions and digital empowerment solutions for the leasing and asset financing industry worldwide.NETSOL strives to provide quality products and services in asset finance and leasing. It ensures that its customers' expectations are exceeded with the help of its dedicated and advanced workforce

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.