lauantai 12. lokakuuta 2019

Laiska lauantai
Leppoisaa lauantai iltaa.
 
 
 
Teki niin kovasti mieli kirjoittaa, niin eihän siinä muu auttanut, kuin tulla tänne blogiin. Jännää, että mulle kirjoittaminen ja valokuvaaminen toimivat niin hyvin rentouttavina juttuina.
 
 
Päiväkin on ollut tänään aika rento. Kaupassa käyntiä,
ruuan laittoa, yhdet päikkärit ja Syke sarjaa nauhoitukselta.
 
 
 
Nuuskukin on toipunut hienosti pari viikkoa sitten tehdystä toimenpiteestä. Vaikka etuhampaita ei enää alhaalla ole, maistuu ruoka silti yhtä hyvin kuin ennenkin ja hauveli on muutenkin taas entisensä.

Eilen ajelin kotiin Lompolosta, jossa vietimme äidin ilona tyttären ja pikku pojan kanssa pari yötä. Mukavaa, kun nyt on aikaa yhdessäoleiluun niiden tärkeimpien kanssa.


 Sää on ollut pilvinen ja harmaa tänään ja päivällä satoi vähän räntää. Pysyvät lumetkaan eivät varmaan kovin kaukana ole.


 Viikonloppu jatkuu rauhallisissa merkeissä saunoen, lepäillen ja ehkäpä vähän ulkoillen. Viikolla aloittamani haravointi operaatiokin odottelee tuolla.  Saapanähdä, jatkanko sitä ollenkaan, vai annanko lehtien suosiolla odottaa kevääseen, niin kuin aina ennenkin?
 
 
Mitäs teidän lauantaihin kuuluu?
 
- Sari

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein täydelliseltä viikonlopulta; ulkoilua ja lepoa sopivassa suhteessa. :) Meilläkin on ollut pitkälti aika samanlaista. Tänään kyläillään naapurustossa. :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Välillä on vain mukavaa oleilla tekemättä mitään ihmeellisempää :)
  Rentoa viikonlopun jatkoa sinne <3

  VastaaPoista
 3. En todellakaan mikään puutarhaihminen ole, mutta olen lukenut, että lehdet kannattaakin jättää nurmikolle lannoitteeksi talveksi. Jotta ei niin vaarallista tosiaan vaikka ei kiinnostaisi se homma :) Mukavaa syksyä, t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ella, saman asian olen minäkin jostain kuullut, tai lukenut, ei siis kannate stressata lehtien suhteen ja talvi taitaa ehtiäkin ennen kuin kerkeän harkkailla.

   Hyvää syksyä sinullekin <3

   Poista
 4. Harvoinnissa on kyllä hommansa. Me hankittiin mökille lehtipuhallin ja puhallettiinkin koko piha, mutta lähtöpäivänä oli pudonnut viimeisetkin lehdet ja piha oli kuin ei oltais mitään tehty. Ens keväänä sitten uudestaan.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen aatellut lehtipuhaltimen laittoa, haravointi käy niin selkään, käteen ja joka puolelle kehoa.

   Iloa viikonloppuun <3

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.