maanantai 3. joulukuuta 2018

Joulukuinen maanantai



Hei ja mukavaa maanantaita ja joulukuuta!
 
 
Täällä viikko alkoi vapaapäivällä ja kampaaja käynnillä, nyt on tukka mintissä ja joulukuu voi siltäkin osin alkaa. Tuttuun tapaan otin pään täyteen vaaleita raitoja ja leikkautin samaan malliin kuin ennenkin. Mitäpä sitä hyväksi todettua ja helppoa mallia muuttelemaan, tämän osais varmaan jo vaikka unissakin laitella. Samalla kun väri vaikutti laiteltiin myös kulmat, joten kaksi kärpästä samalla kertaa. 
 
 
 
 
Kotikin on saanut lisää jouluista ilmettä ylleen. Viikonlopun aikana löysin kauniin valkoisen joulutähden ruotsin puolelta ja hyasintteja piti tietysti ostaa muutama lisää, kun entiset kuihtuivat pois. 
 
 
 
 
 Luntakin saatiin ja nyt on maa valkoinen, kumpa se vain pysyisikin. Paljon on valoisampaa ja jouluisempaa, jouluvalotkin näyttävät paremmilta. Arvatkaapas vain alkoiko haluttaa hakea jo joulukuusi sisälle, kyllä sen varmaan piakkoin haemmekin, saapahan nauttia sitten pidempään.
 
 
 
 
Kuvat ovat melko pimeitä ja hämäriä, ehdin niitä räpsiä vasta iltapäivän puolella.  Kynttilät ovat palaneet melkein koko päivän ja jouluradio on soinut puuhailujeni taustalla.  Sohville on kannettu takaisin konjakin väriset tyynyt, punainen alkoi jo tökkiä, sen siitä saa kun on niin väritön ihminen, hah.

Vielä pitäisi pestä pyykkiä ja paketoida muutama lahja, käyttää Nuusku lenkillä ja hypätä sitten sohvan nurkkaan uutta sarjaa katsomaan. Aloitimme viikonlopun aikana Metsästäjät nimisen sarjan katsomisen c-morelta, se on ruotsalainen ja just hyvä.



 
 
Tunnelmallista iltaa ihanat <3
 
 
 
 
- Sari
 
 

12 kommenttia:

  1. Kaunista, kaunista! :) Pitääkin itsekin napata kaupasta mukaan parit hyasintit, vaikka hyasintteja täällä onkin enemmän keväällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Ai, sielläk sinttejä on keväisin, mukavaa äällä olen nähnyt niitä vain joulun aikaan.

      Poista
  2. Ihana tunnelma!
    Minä en ole ostanut vielä yhtään joulukukkaa, kummallista...Viikonloppuna hipistelin kukkia Tokmannilla, mutta sinne ne vielä jäi.
    Ihanaa joulun odotusta♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen <3
      Ehdit kyllä vielä joulukukka ostoksille, niitä on kaupat pullollaan :)
      Ihanaa joulun odottelua sinnekin!

      Poista
  3. Minunkin pitäisi toinen satsi kukkia hankkia, kun edelliset ovat jo kukkineet. Paketoin myös tänään, että ei kasaannu hommia liian lähelle joulua. 😀

    VastaaPoista
  4. On kyllä niin ihanaa, kun sinteistä lähtee niin huumaava tuoksu, itse ajattelin ostella sinttejä kotiin koko joulukuun ajan.
    Täälläkin puuhaillaan pikku hiljaa jouluisia juttuja, ettei tule liian kiire.

    VastaaPoista
  5. Ihania tunnelmakuvia! Minäkin haluan kohta kuusen meille...ehkä ensi viikolla...Ehtii kunnolla fiilistellä :) Minäkin pääsen tämän viikon lauantaina käymään Ruottin puolella ostoksilla :) Ehkä Ikeassa ja ruokakaupassa tulee käytyä :) Mukavaa jouluista viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos Jaana <3
    Kuusi täytyy tosiaan saada vähän ennein h-hetkeä sisälle tuo niin ihanasti tunnelaa :) Muukavaa kun pääset ruotsiin ostoksille Ikeasta lytyy vaikka mitä näin joulun alla ja kynttilät ovat siellä niin edullisia.

    Mukavaa jouluviikkoa sullekin!

    VastaaPoista
  7. Siellä on niin tunnelmallista. Saa nähdä jääkö tänä vuonna kuusi tuomatta sisälle? Mieki innostuin lumen tulon myötä laittaan vähän joulua. eilen muuten piipahdin Ikeassa ja en kyllä sieltä löytänyt kuin pienen kuusen tyyppisen puun, kynttilöitä ja pari tyynynpäällistä. Jouluvaloja oli minusta tosi surkeasti ja muutenki tai sitten ei vain tartte mitään...oikeastaan hyvä niin :) Yritän muutenkin vähentää ostoksia ja mennä vanhoilla jutuilla. Mulla tuli ähky, kun tuli Blac friday mainoksia joka tuutista. Kauheata kulutushysteeriä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3
      Mukavaa ko saima lunta, tuli heti niin jouluista.
      Jaa, kävin muutama viikko sitte Ikeassa ja silloin sielä oli vasta vain muutamia joulujuttuja. Eihän niitä valojakaan monia tartte, sotkevat vain ko niitä on sielä täälä.
      Mieki olen päättäny tarkoin harkita mitä ostelen.

      Poista
  8. Ihanat kuvat ja söötit hyasintit. Pitäisi hankkia myös...
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.