tiistai 18. joulukuuta 2018

Kohti jouluaMukavaa tiistaita!
Ja joulunalusviikkoa, sitä todellakin elellään jo!  Miten aika rientääkin niin nopeaan, nyt jos koska sen soisi vähän jarruttelevan, sillä nämä päivät ennen h-hetkeä ovat parhaimpia. Tänne blogiinkaan en ole aiemmin ehtinyt, tai rehellisesti sanottuna, aina kun aikaa olisi ollut, on ehtinyt tulla jo niin pimeä, ettei kuvien otosta ole tullut mitään ja sitä kun haluaa aina tuoreita kuvia tänne laitella, niin se on sitten vain jäänyt.


Tänään olen vapaalla ja päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja räpsiä muutaman tuoreen kuvan joulustamme. (aika hämärää nytkin kyllä oli vaikka on puolipäivä)
Olen tainnut sen täällä jo mainitakin että olen joulu ihminen ja rakastan joulua. Joulunalusaikaa, tunnelmointia, valoja, kynttilöiden tuiketta, kodin sisutelua jouluiseksi, jouluherkkuja, paketointia, joululeffoja, glögiä, yhdessäoloa, joululauluja, hyasintteja, melkeinpä kaikkea.


 


Lisään koristeita pikku hiljaa ja kynttilöitä, niitä poltellaan joka ilta. Tänä vuonna olen ollut aika maltillinen koristeiden suhteen, sillä niitä ei ole läheskään yhtä paljon kuin muina jouluina. Tietynlainen selkeys on alkanut viehättää ja tavaraa onkin karsittu melko isolla kädellä.Tänään ja huomenna viettelen vapaita, loppuviikolla on vielä kaksi työpäivää ja sitten muutaman päivän mittainen joululoma. Voi kuinka odottelenkin jo lomaa ja yhdessäoloa perheen kanssa. Joulua meille saapuvat viettämään lapset ja äitini, niin kuin on tapana ollut jo monta vuotta.
Ja ihan hyvällä mallilla ovat jouluvalmistelutkin, kaikkeahan ei voi vielä tehdä, vaan kinkun paisto, lohen suolaus, mädin valmistaminen ja muutama muu juttu tehdään vasta paria päivää ennen aattoa. 
Tänä vuonna ollaan jaettu jouluherkkujen tekeminen äidin kanssa puoliksi, niin jää aikaa vaikka hyvän sarjan katsomiseen tai johonkin muuhun rentouttavaan asiaan.  Liian kiire ei saa olla, muuten joulumieli karkaa jonnekin ja sitä on vaikeaa saada kiinni.
Muutama lahja on vielä ostamatta ja kinkkukin pitänee hakea tänään, kun on aikaa. Yksi on jo pakkasessa, mutta eilen kaupassa niitä oli sulana, joten päätimme ostaa vielä toisen ja paistaa sen pakkasessa olevan sitten myöhemmin. 


Hyviä joulunalus päiviä teille kaikille, muistakaa nauttia niistä 
ja istahtaa kiireen keskellä, kyllä se joulu sieltä tulee, vaikkei kaikki 
olisikaan niin tiptop <3- Sari

7 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana hyväntuulen postaus! Juuri noin minunkin jouluni valmistuu...pala palalta, nautiskellen odotuksesta.
  Ihanaa jatkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mamma63 ihanasta kommentista <3 Hyvällä tuulella ja mielellä postia kirjoittelinkin, kiva jos se välittyi sinne ruutujen toisellekin puolellekin :)

  Ihanaa viikon jatketta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Main Games sambil cari Rupiah ?? Caranya gampang kok..

  Gabung aja bersama Agen Poker S1288POKER !!

  Segera jadikan S1288POKER sebagai Agen Poker Pilihan Anda.

  Info Lebih Lanjut Bisa Hub kami Di :
  BBM : 7AC8D76B
  WA : 08122221680

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.