perjantai 23. joulukuuta 2016

Aatonaattona










Täällä on heräilty aatonaaton aamuun melko myöhään, pitkälle yöhön kestäneen kinkunpaisto operaation jälkeen.
  Tuossa vasta puoli kahdelta yöllä sain kinkun uunista ja pitihän sitä myös kaikkien
toimenpiteiden jälkeen vähän maistella ja hyväähän se oli tänäkin vuonna.
  

Joululoman toista päivää vietellään ja monenlaista touhua riittää vielä tällekin päivälle.
Keittiön puolella kuluu aikaa vielä muutamia jouluruokia valmistellessa.
Tänään suolataan lohi, tehdään mäti, koristellaan kakku ja keitetään rusinasoppa
huomen aamulla syötävälle riisipuurolle kaveriksi.  Kastikkeenkin ajattelin tehdä jo tänään
valmiiksi, niin ei huomiselle jää niin paljon puuhia. 

Iltapäivällä haetaan äiti Lompolosta meille joulunviettoon ja illalla saapuvat 
tytär ja hauveli, poika kotiutui eilen.
Mukavaa, kun pian ollaan taas kaikki koolla, aiotaankin nautiskella oikein perusteellisesti
joulun herkuista, niin makeista kuin suolaisistakin.



Pitemmittä puheitta toivotankin teille jokaiselle,



Rauhallista ja hyvää Joulua <3



- Sari
 



13 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari, samoin sinullekin ihanaa joulunaikaa <3

    VastaaPoista
  3. Mukavalta kuulostaa, minäkin tein jo sienisalaatin ja esivalmistelin lohta huomiselle ja jälkkärikakku tekeytymässä. Ihanaa joulua!

    VastaaPoista
  4. Hyvää joulua Sari teillekkin ♥

    VastaaPoista
  5. Mukavaa ja Tunnelmallista Joulua! -tarja-

    VastaaPoista
  6. Tunnelmallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, samoin sinnekin oikein ihanaa joulunaikaa!

      Poista
  7. Minä voisin toivottaa sinulle näin tapaninpäivänä hyviä joulun jälkeisiä päiviä.

    VastaaPoista
  8. Kiitos Satu, sinne myös mukavia joulunajan päiviä <3

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.