maanantai 1. elokuuta 2016

Pötkystä pihviksi


Meidän ollessa Helsingin humussa, oli äiti ostanut tälläisen

pötkyn, jossa on pihvijauhelihaa.


 Pötkystä vain leikellään halutun paksuisia pihviä ja paistellaan

pannulla ja lisäillään halutut mausteet, itse ripottelin pinnalle vain

suolaa ja pippuria.

Pötky on 900g ja olipahan siitä vain kätevä tapa paistella pihvit näin

 ilman sen kummempia kermaviili sipulikeitto seoksia. 

 
 Aika monta pihviä tuli ja maku oli hyvä, kaveriksi pihveille paistelin

eilen keitettyjä uusia perunoita ja kasviksia.


Helppoa kuin mikä,  teen kyllä toistekin.

 Kaikkea ne keksivätkin arkea ja ruuan laittoa helpottamaan,

kokeilkaa ihmeessä.



Helsingin reissu meni muuten oikein hyvin, ilmatkin suosivat meitä

ja monet paikat taas kierreltiin.  Kuvia ei kyllä tullut otettua juurikaan,

sillä kamerani on sen verran iso, ettei sitä viitsi joka paikassa kulettaa.

Pienempi kamera olis paljon kätevämpi.


Meillä paistelee täällä aurinko, joten taidanpa mennä vielä 

hetkeksi terassille nauttimaan lämmöstä ja valosta.



Iloa uuteen viikkoon!


- Sari 

 

6 kommenttia:

  1. Hih, toissa päivänä satuin katsomaan kaupassa tuota samaa ja jäi mieleen että joskus täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Aika hauska pötky ja sisältö niin hyvää, että otahan kaupasta joskus ostoskärryihin :)

    VastaaPoista
  3. Tuota täytyy kokeilla, kun on noin helppoa tehdä pihvejä;)
    Aurinkoista elokuuta♡

    VastaaPoista
  4. Eipä tuon helpommaksi enää jauhelihapihvien teko muutu!:)
    Aurinkoa sinunkin elokuuhun <3

    VastaaPoista
  5. Mainio vinkki!
    Saarimökille tuo on oiva pötkylä. Tuota pitää kokeilla. Mökillä ruuan pitää useimmiten olla nopeasti ja helposti valmistuvaa. Ja kun makuakin vielä kehuit!
    Ihanaa elokuuta!

    VastaaPoista
  6. Hei Tuula,
    kivaa, kun vinkki tuli tarpeeseen, tuohan käykin hyvin mökki ruuaksi!

    Mukavia elokuun päiviä ja rentoa mökkeilyä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.