tiistai 12. heinäkuuta 2016

Heppoa ja hyvää








Tosi harvoin on kaupan pakastealtaasta tullut valmistaikinoita

ostettua, mutta tästä edespäin taidan niitä kyllä aina silloin tällöin

ostaa, sillä niin helppoa ja nopeaa niistä on syötävää tehdä.

Niin suolasia kuin makeitakin, tällä kertaa valmistui suolainen

tonnikala piirakka.  Yllätyin, kun taikina oli niin helppo levitellä vuuan

pohjalle, eikä rasvaakaan tarvinnut lainkaan.  Päälle vain täytettä

maun mukaan ja uuniin paistumaan.


Kylmän maidon kanssa maistuu taivaalliselta ja on vähän

erilaista syötävää vaikka iltapalaksi kuin se leipä ja leikkeleet,

joita ainakin meillä usein  syödään. 


(Ps. älä ihmettele piiras pakkauksen päivämäärää,
 pakkaseen näitä olen hamstrannut)




Näillä tänään...




Iloa päivääsi!


-Sari



 

11 kommenttia:

  1. Valmiit piirakkataikinat on kyllä hyviä ja helppoja :D Jos ei tarvii tehdä gluteenitonta, käytän vallan noita. En jaksa enää tehdä taikinaa itse.

    Täytyiskin vaikka huomenna väkästellä joku piirakka iltapalaksi, tosin tietää kauppareissua. Täällä mökillä kun ei ole minkäänmoisia varastoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valmis taikina kieltämättä kyllä helpottaa paljon ja piirakoita niin suolasia kuin makeitakin tulee enemmän tehtyä :)

      Poista
  2. Niin helppoja ja nopeita joten pitäisi enemmmän käyttää.

    VastaaPoista
  3. Minä käytän noita valmiita nykyisin, kun en tykkää leipoa. Hyvää tulee!

    VastaaPoista
  4. Oon kans parisen kertaa käyttänyt valmiita ja ne on kivoja säilyttää pakkasessa ylläri vieraita varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, mullaki oli nuita pakkasessa kaiken varalta :)

      Poista
  5. Mä käytän lähes aina noita valmiina suolasia pohjia kun ovat niin helppoja. Hyvältä näyttää tuo piirakka, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, helppoa on, vaihtelee vain päällisiä välillä, niin saa kivasti vaihtelua:)

      Poista
  6. Niin helppoja käyttää ja saa äkkiä tehtyä vieraille tarjottavaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.