tiistai 17. tammikuuta 2023

Tavallinen tiistai ja hyvä päätös.Hei ja oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille, jotka täällä blogissani vielä käytte. Uusia postauksia tulee tätä nykyä aika harvakseltaan, mutten silti ole koskaan ajatellut lopettavani blogin pitämistä. Jonkinlainen henkireikä tämä minulle on ja toisinaan tulee kova halu kirjoitella, niinkuin tänään. 

Aurinko oli osin syynä täällä oloon, sen säteet, kun saivat kaivamaan kameran esille ja räpsimään muutamat kuvat. Niimpä seikkailin kamera kaulassani pitkin kotia, samalla, kun tein lasagnea ja salaattia.En ole tainnut kertoakkaan täällä, että olen sanoutunut irti vakityöstäni. Päätökseen vaikuttivat monet eri asiat ja se oli lopulta helppo tehdä. Viime vuotinen virkavapaa edesauttoi asiaa ja voin sanoa, että päätös on tuntunut oikealta ja hyvältä monella tapaa.
Arki on siis muuttunut melkoisesti ja yksi ihanimmista muutoksista on siinä, etten tarvitse juosta enää kello niin kaulassa kiinni, kuin ennen. Toinen merkittävä asia on, etten tunne itseäni enää niin väsyneeksi, kuin aikaisemmin tehdessäni kolmivuorotyötä.
Vakityössä ollessani kärsin myös riittämättömyyden tunteesta. Eniten minua suretti se, kun en ehtinyt nähdä läheisiäni, niin usein, kuin olisin halunnut.
Monta muutakin tervetullutta ja hyvää asiaa uusi elämän tilanteeni on tuonut mukanaan. Yleisesti ottaen se on antanut iloa elämään, esimerkiksi siten, että joka aamu ylös noustessa on hyvä mieli, vaikka väsyttäisikin ja tunne siitä, että voit itse rakennella päiväsi ja työtehtäväsi haluamallasi tavalla.Ehkäpä haluatte tietää, mitä teen nykyisin? No, tätä nykyä olen töissä mieheni yrityksessä, laskutan, hoidan juoksevia asioita, tsekkaan sähköposteja, maksan palkkoja, pidän yrityksen tilat siistinä jne. Aina, kun lunta sataa, minut voi nähdä myös tuolla keskellä kylää puhdistamassa bussipysäkkejä.
Mukavaa ja erilaista työtä, kuin aikaisemmin ja koko ajan saan oppia lisää. Hoitotyötä ikäni tehneenä, nykyinen työ tuntuu mielekkäältä.


Semmosta tänne ja mulle kuuluu, mutta mitä kuuluu sinulle ja miten vuosi on lähtenyt käyntiin?

Mahtavaa, kun päivät koko ajan pitenevät ja aamu uutiset kertoivat kaamoksenkin jo pohjoisessa tänään pättyneen. Joten valoa kohden mennään ja kovaa!


Mukavaa tiistaita ♥- Sari
9 kommenttia:

 1. Hei, kuulostaa tutulta, tein saman päätöksen muutama vuosi sitten, irtisanoin itseni myös hoitotyöstä jota olin tehnyt kaksikymmentä vuotta. Olin päivätyössä mutta jatkuva kellon kanssa juokseminen kilpaa uuvutti täysin. Olen myös mieheni yrityksessä ja hoidan palkat, laskut ym juoksevat asiat. Niin erilaista ja mukavan vapaata työtä tykkään 🤗. Onnea uuteen työhön ja elämään 😍🤗

  VastaaPoista
 2. Hei ja olipa kivaa luettavaa! Mukavaa, kun olet tykännyt nykyisestä työstäsi ja rohjennut vaihtaa alaa. Onnea sinullekin työhösi ja kaikkea hyvää elämääsi.♥

  VastaaPoista
 3. Heips, olekin ajattelut että jotakin muutoksia tapahtunut kun et ole työhommista maininnut pitkään aikaan. Onnea ja iloa uuteen työhön👍. Itsekin olen vaihtanut hoitotyön aivan muuhun jo yli 20 vuotta sitten- enkä ole katunut 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein olet ajatellut!
   Kiitos paljon, mulla on kovasti opeteltavaa.
   Sinäkin olet ollut rohkea ja hyvä on ollut päätös, kun ei ole tarvinnut katua.

   Poista
 4. Mullakin oli ollut tuo ajatus jo jonkin aikaa. Vuoden virkavapaa helpotti päätöksentekoa paljon. Kannattaa muistaa, että täällä eletään vain kerran ja silloin on hyvä, jos työkin on mielekästä, se on kuitenkin niin iso osa elämää. Kaikkea hyvää sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Moi,onnea uusiin työ haasteisiin!Olenkin hieman miettinyt että ehkä olet ollut hoitoalalla kun blogiasi olen seuraillut.Toivottavasti vielä kirjoittelet ja valokuvia tänne räppsit, hoitoalalla itse ja blogin lueskelu henkireikä kahvikupin kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. Hoitoalalla ollaan oltu, ihan oikein olet päätellyt. Nyt on mukavaa tehdä jotain muuta ja ainahan tuonne hoitajan töihin pääsee takaisin. Tarkoitus olisi postailla kyllä, tykkään niin tästä hommasta, aina ei vain keksi, mistä kirjoittaa ja samojen nurkkien kuvailu tuntuu pöljältä.

   Mukavaa tammikuuta sinulle ja kiitos, kun seurailet ♥

   Poista
 6. Thanks for sharing your knowledge and expertise

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.