torstai 20. lokakuuta 2022

Vanhaa ja uutta

Heippa!


Kaikki minua seuranneet tiedättekin, että rakastan sisustamista yli kaiken. Se on sellaista puuhaa, jossa kaikki muu unohtuu ja jota voisin tehdä pitkiäkin aikoja. Kun sisustuskärpänen on oikein puraissut ja päässä on sata ideaa, työskentelen intohimoisesti, yleensä niin pitkään, että lopputulos miellyttää silmääni. Nykyisin piste iin päälle on vielä se, jos  saan muutettua sisustusta vanhoilla, jo olemassa olevilla tavaroilla, tai huonekaluilla, eikä muutosta varten tarvitse ostaa mitään uutta.

Kyllästyin jokunen aika sitten olohuoneessamme olevaan isoon bohoryijyyn ja tahdoin tilalle jotain muuta. Hetken mietittyäni, päätin nakutella seinälle vanhat julistetaulut. Ne näyttivätkin hetken ihan hyviltä, kunnes eräänä päivänä keksin tilata taulujen vanhoihin kehyksiin uudet kuvat/julisteet.

Eilen odottamani paketti ilmestyi postiin ja heti sen haettuani aloin vaihdella uusia kuvia paikoilleen.  Kollaasissa on myös vanhoja tauluja ja muisto meidän muutama vuosi sitten tehdystä matkasta Egyptiin.

Minusta kollaasista tuli kiva ja olohuone on nyt pirteämpi. Bohoryijy löysi toisen paikan kodistamme, joten siitäkään ei tarvinnut luopua. 

Julisteet tilasin muuten Poster Storesta ja ne tulivat nopeasti perille.


Ihanaa torstaita teille kaikille tänne kurkistaneille ♥- Sari
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.