lauantai 8. elokuuta 2020

Olohuoneen uudet lamput

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, meillä poltellaan kynttilöitä elokuun pimenevinä iltoina ja kesälläkin, sadepäivinä.  Kynttilät tuovat uskomatonta tunnelmaa ja tekevät tilasta paljon kotoisamman ja tunnelmallisemman. Sama pätee lamppujenkin kanssa. Sopivat lamput, oikeankokoiset hehkut ja paikat, minne valot on sijoitettu, antavat ihanaa, tunnelmallista valoa tilaan kuin tilaan.


Itse pidän hämyisästä tunnelmasta, pieniä lamppuja, pienillä hehkuilla ripoteltuna sinne tänne luovat minulle tunnelman, josta tykkään. Kirkkaita valoja meillä käytetään vain, jos tehdään jotain tarkkaa ja täsmällistä, missä pitää nähdä hyvin.


Muutama viikko sitten selailin instagrammia ja siellä silmiini osuin kiva lattiavalaisin. Yksinkertaisuudellaan se puhutteli minua niin, että klikkasin sen ostoskoriin. Nyt lamppu on jo kotona ja paikallaan. Se tuo olkkariin tuulahduksen hieman modernimmasta sisustuksesta, josta olen alkanut tykätä yhä enemmän ja enemmän.


Lattilampun pariksi löysin melkein samanlaisen pöytälampun. Vanhat lamput siirtyivät alakertaan.  Pimenevät illat houkuttelevat nyt sytytelemään valoja ja kynttilöitä ja tunnelmoimaan oikein kunnolla kesäpäivien päätteeksi.  Toisaalta tämä tämmöinen taitaa olla joka syksyyn kuuluvaa pesänrakennus juttua.


Mutta, mikä ihana sää ulkona onkaan, nyt nauttimaan siitä!


Iloista lauantaita ja viikonloppua ♥


- Sari


 

2 kommenttia:

 1. Hei Sari!
  Kivat ja uudennäköiset lamput olet hankkinut ja ne sopii hyvin olohuoneen ilmeeseen. Pidän itsekin monista kohdelampuista, olipa ne sitten lattialla, seinällä tai pöydällä, ja niiden tuomasta tunnelmavalosta. Kattovaloa tuleeki n pidettyä harvoin päällä.
  Ihanaista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maarit!

   Minustakin lamput ovat ihanat ja iltojen hämärryttyä niissä on kaunis valo.
   Elokuu on niin tunnelmallista aikaa...

   Hyvää viikonloppua sinnekin ♥

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.