maanantai 10. helmikuuta 2020

Niitä näitä
Heippa!


Olipa mukavaa tulla pitkän tauon jälkeen taas tänne. Viime viikko oli niin kiireinen, etten millään ehtinyt. Paiskin töitä ja vapaa-aika meni ihanassa seurassa tyttären ja pikku poitsun kanssa.  Oliver on taas niin kovasti kasvanut ja kehittynyt ♥


Juhlimme viikolla ihan pienesti myös Jarin synttäreitä. Paistelin meille hyvät pihvit lisukkeineen, katoimme pöydän hieman juhlavammin ja siinä se, ilta oli oikein mukava ja mieliinpainuva.


Päivät ovat jatkuneet jo hurjasti ja kevättä kohden mennään rytinällä, hyvä niin.  Jotenkin sitä on mielikin pirteämpi, kun on valoisampaa. Viime yönä meilläpäin satoi ensin lunta ja nyt satelee vettä. Portaita laastessa sai hikoilla kunnolla, niin raskasta lumi oli.


Tänään olen nukkunut kymmeneen ja nauttinut aamukahvit rauhassa. Kahvien jälkeen laitoin kasvoilleni kahdet erilaiset naamiot ja surautin itselleni terveellisen smoothien. Tämä päivä vain oleillaan ja keräillään voimia tuleviin yövuoroihin, joita on edessä kolme. Loppuviikko onkin sitten vapaata ja torstaina ajelen tyttären perheen luo pariksi yöksi.


Semmoista täällä, mitäpä sulle kuuluu?


Ihanaa uutta viikkoa ♥


- Sari

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja suloinen pikkuveijari ♥ minulla itselläni ei vielä lastenlapsia ole ja salaa toivon että joskus saisin kuulla sanan "mummu" ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Suvi ♥
  Mummous on kyllä ihanaa ja pikkuinen on vienyt minut mennessään! Oottelen kovasti, että saan keskustella hänen kanssaan sitten, kun oppii puhumaan.
  Toivottavasti sinustakin tulee vielä mummu!

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Kauniita, kotoisia kuvia.
  Suloinen pikkumies!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja voi miten pikkuinen on sielläkin kasvanut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku mies on kasvanut hurjasti, jännää on seurailla hänen kasvua ja kehitystä.

   Poista
 5. On niin suloinen poika ja näyttää jo niin isolta kun on farkut jalassa <3 :)

  Oot tulossa tännepäin. Olis kyllä kiva käydä kahvilla tai jossain. Ollaanpa kuulolla loppuviikosta. Perjantai mulla vähän lyhyempi päivä eli vois silloin käydä vaikka ystävänpäivä kahveella jossain, jos sulla ei ole suunnitelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut jalassa toelaki näyttää vanhemmalta :)
   Joo, ajelen huomena Kemiin iltapäivällä ja lauanataina auttelen tyärtä laittaan kirpparipöyn. Silloin vois vaikka juopassa kahvit jossaki! ♥

   Poista
 6. Oikein ihanaa Ystävänpäivää Sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos, samoin sinullekin, mukavaa, kun löytyi uusi blogi ystävä ♥

  VastaaPoista
 8. Täydellisen ihanaa sunnuntaita Sinulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.