perjantai 9. elokuuta 2019

Magneettinen eyelinerHeips!

Moni teistä jo varmaan on kuullutkin magneetti ripsistä. Itse hommasin sellaiset keväällä. Tilasin ripset yhtenä kappaleena, eli ylä- ja alaripsi on yhtenäinen, eikä koostu osista. Ripsien laittaminen osottautui kuitenkin todella hankalaksi ja aikaa vieväksi hommaksi ja pian ripset jäivätkin rasiaansa vailla käyttäjää. Olisinkohan saanut ripsukat parina päivänä onnistuneesti paikalleen.Sitten näin mainoksen magneettisesta eyelineristä ja kiinnostuin asiasta niin paljon, että  lopulta päädyin tilaamaan sitä. Eyeliner on Wennergin ja tilasin sen Joanna`s Beauty kaupasta
Tämä ihmeaine onkin osoittautunut aivan mahtavaksi. Nyt saan ripset hetkessä paikoilleen. Eyelineria vain laitetaan kajal kynän tavoin ripsien tyveen, annetaan kuivua 30 sekuntia ja vedetään uusi kierros, taas kuivaus ja sitten vain  ripsien laittaminen paikoilleen. 
Olen käyttänyt enimmäkseen vain yläripsiä, mutta jos haluaa hieman juhlavamman lookin saa näyttävyyttä silmiin käyttämällä myös alaripseä. Ripset pysyvät hyvin paikoillaan, niitä on testattu, niin tuulessa, kuin tuiverruksessakin.Viikko sitten ostin Tokmannilta 15 euroa maksavat magneettiripset ja ne osoittautuivat hyviksi.  Näisssä kuvissa kyseiset ripset ovatkin paikoillaan. Helppoa kuin heinänteko tämän aineen kanssa, suosittelen lämpimästi.

Eyelinen maksoi 39e mutta on kyllä hintansa väärti ja kestää varmaan pitkään.

Se ois pejantai, täällä ootellaan isäntää kauppakamuksi pertsi herkkuja ostamaan.


 Onko sinulle magneettiripset tuttuja, miten kiinnität ne?

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

- Sari


                                          7 kommenttia:

 1. Ai ai noita mä tarvitsisin, kun tuntuu että silmät ovat kuopalla. Pidemmät ripset tois silmät klasien takaa paremmin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä ripsillä silmät kyllä heräävät henkiin. Ja helpot on laittaa, ei muutakuin hommaamaan!

   Poista
 2. Olen kuullut, mutta en ole vielä kokeillut.
  Kiitos vinkistä!😊
  Ihanaa viikonloppua!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon eyelinerin kanssa kyllä onnistuu laittaa ripset hyvin silmiin ja kiva, että magneettiripsiä saa jo muualtakin kuin nettikaupoista.

   Kiitos samoin sinnekin! <3

   Poista
 3. Juu, muutamat erilaiset olen kokeillut ja ihania ovat. Mulla myös tuollainen magneetti liner ja sillä on kyllä kaikkein helpoin kiinnittää ripset!

  Kauniilta näyttävät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa, ihana ja helppo keksintö kyllä!

   Poista
 4. Wau mitkä ripset! En ole kuullutkaan magneettiripsistä, mutta pitääkin joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.