sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Käsileikkauksen jälkeenAurinkoista huomenta ja sunnuntaita.


Helteinen sää suosii meitä tänäänkin ja tällä saikkulaisella onkin nyt oikein rutkasti aikaa nautiskella auringosta ja lämmöstä.
 Kuvissa muuten vilahtelevat maisemat ovat Lompolosta, jossa yökyläilimme tyttären kanssa viikolla. Miekojärvi on niin kaunis, että pysähtelin kuvailemaan sitä usein. Ja harmituksen määrä on suuri, kun näen aina rannalla käydessäni veneemme, joka nököttää maalla. Jarin työkiireiden vuoksi emme ehdi veneilemään ja vene onkin nyt myytävänä.

Käsileikkauksesta olen toipunut hyvin, eilen sain sidokset pois ja haava näyttää oikein hyvältä. Viime yönä vain leikatun käden peukalo kipeytyi ja siihen nyt olen joutunut särkylääkettä ottamaan, mutta kaipa tuokin kuuluu leikkauksen jälkimaininkeihin.Sairaslomalla olen nyt koko kesän ja vasen käsi leikataan elokuun alussa. 

Äidin pihalta muuten nuo ylemmät kuvat. Äiti on jaksanut hienosti hoidella kukkiaan, vaikka kunto ei aina ole hyvä. Kun jotakin rakastaa oikein intohimoisesti, niin kuin äiskä puutarhanhoitoa, jaksaa sitä tehdä vaivoistaan huolimatta.
Ja liikkuminen tekee äidille hyvää.

 
Tyttären hauveli on niin suloinen ja kiltti, tässä poseeraa niin nätisti. Tyttären vointikin on ollut koko raskauden ajan hyvä ja heinäkuun lopulla hän jää jo äitiyslomalle. Vatsakumpu kasvaa kohinalla ja pikkuinen liikkuu kovasti.

Poika on armeijan harmaissa jo kolmatta viikkoa kiinni ja pääsee lomille keskiviikkona. 

Sairaslomalla mulla on aikaa itselle, kun Jarikin on päivät pitkät töissä. Kun käsi tästä vielä hieman tervehtyy, pääsen auton rattiin ja voin halutessani huristella vaikka Lompoloon, tai tyttären luokse.

Tänään saammekin nuorenparin kylään, haemme pizzat pizzeriasta ja vävy kokoilee puutarha huonekalut saunan terassille. Sitten lämmittävät saunan ja nauttivat. Itse saan saunoa vasta tikkien poiston jälkeen.

Ihana hellekeli täällä taas, nyt ulos nauttimaan!

- Sari

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että toipumisesi on mennyt mukavasti.
  Kauniita ovat maisemakuvat, kuin postikortti!
  Leppoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Toipuminen etenee ja se on hyvä se.
  Lompolon maisemat ovat kyllä niin kauniita!

  Mukavaa kesän jatkoa sinnekin <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että leikkauksesta toipuminen on lähtenyt hyvin alkuun. Sinulla on aika pitkä tuo sairasloma, mutta onneksi nyt on ainakin toistaiseksi näin kivat ilmat ja voi nauttia auringosta ja lämmöstä.

  Niin se vaan lähestyy aika, kun sinustakin tulee mummo. Se on niin ihanaa ♥ Kiva kuulla, että poikakin pääsee juhannukseksi lomille armeijasta.

  Mukavaa juhannusviikkoa sinulle, Sari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairasloma on tosiaankin pitkä ja koko kesä menee nyt siinä, mutta nyt on myös hyvä aika pitää pieni tauko myös töistä ja pohtia tulevaisuutta. Ihanaa olla saikulla kesällä, saa kerrankin oikein ajan kanssa nautiskella.

   Oottelen mummihommia innolla, enää ei ole kovin pitkä aika ja mukavaa on nähdä taas poikaakin.

   Ihanaa juhannusviikkoa sinnekin <3

   Poista
 4. Kiva kuulla, että olet jo toipumaan päin leikkauksesta. Ja mukavaa, että sääkin on suosinut niin on mukavampi levätä ja toipua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oon kivaa aikaa toipuilla ja samalla nautiskella tästä suven suloisuudesta:)

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.