lauantai 27. lokakuuta 2018

Hitaasti



Leppoisaa lauantaita!
 
 
 


Täällä on alkanut päivä hitaasti heräillen, kahvinkin laitoin termariin, niin, että ehdin sitä juoda,  ennen kuin keitin napsahtaa kiinni ja kahvi on jo viileää.
Arvaatkaapas vain, kuinka monesti on niin jo käynytkin, mutta vahingosta viisastuneena osaan toimia nyt oikein ja saan nauttia kahvini lämpöisenä.





 Tänään ei suunnitelmissa sen kummempaa, siksipä olen ottanutkin aamun- ja aamupäivän rentoillen. Pari jaksoa lemppari sarjaa, aamupalaa ja Nuuskun rapsuttelua yökkärissä ja villasukissa, aivan parasta!




Pian pitäisi kai laitella vähän meikkiä ja lähteä ruokakauppaan.  Poikakin tulee tänään kotiin, joten jotakin herkkua tämä lauantai siis vaatii.




Yksi paperitähtikin on jo ilmestynyt olkkarin ikkunalaudalle, vielä se on ilman valoa, mutta tuo jo tuulahduksen tulevasta juhlasta ja sopii hyvin talviseen sisustukseen.




Täällä meilläpäin maa on saanut jo ohuen lumipeitteen ja kaikki näyttää nyt paljon valoisammalta.  Ihana aurinko paistelee tällä hetkellä ja houkuttelee ulos nauttimaan, ehkäpä teemmekin Nuuskun kanssa pikku lenkin kaupan jälkeen?

Syysloma vetelee viimeisiään ja maanantaina alkaa taas arki, joka sekin on taas aivan tervetullutta , tuttua ja turvallista pikku loman ja levon jälkeen. 

Mutta nyt sinne kauppaan...



Joko sinun sisustuksessa näkyy joulu millään tavalla, tai koska suunnitelmissasi
on laitella sitä esille?



- Sari 
 
 

16 kommenttia:

  1. Mukavaa lauantaita täältäkin. Meillä ei aurinko ole tänään paistanut ja lunta on juuri pikkasen. Sisustuksessa ei vielä näy joulua mutta viritellään ajatusta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu <3
    Täällä aurinko ilahduttanut koko päivän ajan.
    Ihana aika on kyllä edessäpäin, pikku hiljaa sitä kohti :)

    VastaaPoista
  3. Teillä on niin kaunista!
    Meillä juhlitaan tänään halloweenia. Ensiviikolla alan sitten laittamaan joulua. Ihanaa!

    Ps. Blogissani oli sinulle haaste!

    Hyvää viikonlopun jatkoa!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari <3
      Meillä halloweeN juhlat ovat jääneet jo aivan taka-alalle, kun lapsukaiset ovat muuttaneet pois kotoa, paitsi että voisihan sitä tietysti juhlia aikuistenkin kesken.
      Mie leivoin ekat tortut viikko sitten ja kylläpä maistuivatkin!

      Täytyykin käydä kurkkaamassa :)

      Ihanaa lauantai iltaa sinulle <3

      Poista
  4. Ihanaa letkeää lauantaita sinne!
    Kauniita kuvia, ja rentoa meininkiä.
    Eipä vielä joulu näy meillä, enkä ole liiemmin sitä suunnitellutkaan. Torttutaikina on kyllä sulamassa ja meinasin paistaa ekat tortut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä on ollut kyllä tosi letkeä ja hyvä niin, aina välillä pitääkin rentoilla :) Ensimmäiset tortut pitkään aikaan maistuvat niin hyviltä. Ihanaa iltaa sinne <3

      Poista
  5. Tänään selailin vähän vanhoja joululehtiä ja paria joulukirjaa...Pentikin joulukuvastoa kävin myös katselemassa....Kyllähän tässä kohta alkaa jo jouluttaa ;)
    Ihanaa lauantai-iltaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tutkin tarkoin päivällä kauppammme joululehti tarjontaa, muttei mitään vielä tarttunut käteen. Pinterestistä olen vähän joulu juttuja jo katellu. Mukavaa, kun piakkoin voi alkaa laitella joulua oikein kunnolla :)

      Ihanaa iltaa Ellen <3

      Poista
  6. Ihanalta näyttää! Meille tuli eilen huonekuusi, josta tulee mieleen jo joulu. Aamusi kuulostaa mun lempiaamulta <3 Ihanaa iltaa! Täällä kans herkutellaan ja maistellaan lasi tai kaksikin viiniä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3
      Minun huonekuusi kuoli syksyllä ja pitäiski löytää jostain uusi.
      Mie olen kyllä pitäny tänään niin rennon aamun ja päivän ja ilta menee samaan malliin :)

      Nautinnollista iltaa sinne!

      Poista
  7. Teilllä on niin siistiä ja kodikasta ♥ Vielä ei ole jouluista ellei kynttilöitä lasketa, mutta taljat on jo esillä:) Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Maiccu, kiitos <3
    Ei meilläkään vielä muuta kuin tuo paperitähti, kovasti jo kyllä haluttaa laitella, mutta ajattelin vielä kuitenkin malttaa mieleni vähäksi aikaa :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Minä rakastan myös ylikaiken noita hitaita aamuja. Ihanaa, kun saa heräillä kaikessa rauhassa uuteen päivään. Syysloma on täälläkin lopuillaan. Nopsaan se menikin, mutta paluu koulunpenkillekin tuntuu pitkästä aikaa taas hyvältä. Mukavaa sunnuntaita Sinulle, Sari ♥

    VastaaPoista
  10. Hitaat aamut ovat kyllä parasta ja jos vielä siihen päälle päivänkin voi ottaa hitaasti, niin onhan se aivan luksusta! Viikko hurahti kyllä äkkiä,
    ukavaa sunnuntaita sinne ja tseppiä koulunpenkille <3

    VastaaPoista
  11. Juuri äsken kommentoin miehelle, että laitetaan jo ensi viikonloppuna tähdet ikkunoihin, että kerkiän niitä ihastella tarpeeksi. ;) Uusia kynttilöitä tuli ostettua viikonloppuna, niitä pitää ripotella pitkin poikin huushollia. :)

    VastaaPoista
  12. On kyllä ihanaa laitella taas jouluvaloja, tulimme juuri Ikeasta ja sieltä tarttui yksi iso paperitähti mukaan. Tunnelmallinen aika on edessäpäin, mukavaa!

    Mukavaa joulunalusaikaa sinulle sinne <3

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.